MC Jaff....dobra rima....i još tekst istinit događaj :))))
MC Jaff аххххахахха, може! :))) Ухвати то мене понекад али искључиво курац, пичка, говно, сиса риме :)
Pa to su prave rime. Mislim ja volim onaj socijala Hip Hop.....2pac, Dilated Peoples, Wu Tang ali mora malo i tog KPGS repa da padne ponekad :)
Stani, a koliko nisi ono upalila pre jučerašnje cigare?
Evo jedna u MC Jaff fazonu, inače što se tiče Hip Hop-a, jedna od mojih omiljenih pesama
Ело, нико те није терао да сликаш браџе испред климе! :п
Иначе, у средњој сам написала једну "Мртва птица у кафани", прочитала је пред проф. српског и добила 5. А перверзија жива :) И даље чувам тај текст.
Неееееееее, па штоооооо си палила?
Šta ćemo kad smo onako, ono što kažu, jutarnji ljudi :)))
Ja sam doduše i prepodnevni, popodnevni, večernji i noćni isto :)
Чек', значи годину и пола ниси имала стварнога секса?! хихи :п
Наћи ћу текст код куће па ћу да вам копирам.
Dilated Peoples - Worst Comes to Worst...baš gotivim tu pesmu
Godinu i po. Au dosta je to. Kakav je osećaj upaliti posle godinu i po?
Već zamišljam kako ide, mada verujem da ne mogu ni da pretpostavim :)))
hehehe surovo :))))
Сад нешто размишљам, гре'ота је што нисам наставила...имала сам добрих фора. А вазда ми је требала нека гурка...
Što ja umem često da kažem, ne puštajte me napaljenog međ narod, napraviću sranje :)))
А јеботе, што причате о сексу?! Стварно. Већ месец дана нисам у неким односима са мојим човеком и другом, нешто је депресиван. Стога сам загорела. Као тигањ у фери реклами. Као кокице на дну шерпе. Као шума у сред лета, на мору. :))))))
2ин1 :) ја сам верни пас.
Ма, бре, дечко и моја сродна душа!
Čuo sam da je tako. Probao bih ali mi se ne bacaju cigare.
Ima pogrešan pristup. To baš čupa iz depresije i trebao bi da proba tako da se izvuče. Jer kad se sve pomnoži i podeli, seks je broj 1, najluđi osećaj na svetu, kad se ljudi poklope.
Јесте, јбт. Увек је некако све куље :)
Mislim kad se poklope ljudi koji ga nenormalno vole i sami nisu normalni, na to mislim.
Evo nas. Polako se popunjava ćoše. Nego Ela, jesi upalila još koju cigaru?