Kvaksonska loža - Moćne patke

1. I tako se završila još jedna bleja... :)

2. Djoni, Buksnica, Dzaftara i moja malenkost se druuuuzimo...ispijamo neka aaalkoholna piiiiiica....ou da!!!

3. E pa pozdrav za sve vas tu, i samo da znate, falite na ćošku! :)

4. E imal ko pljugu ?

5. Sanšajne, tu sam samo ja, a pljuge ne trošim. Jebiga. Al' mogu ti naći lepu sličicu nekih pljuga, ako ti šta znači.

6. Aaaa vid nju, promenila avatar.. Ocemo onu rozu, baš je bila svrš.. I ona što je bacila kantu plave boje, i ona je bila dojajna.. Aj možda se i na ovu naviknem.
    Našo sam pljuge, slims Eva, dobijam zauške od njih..

7. Hahaha, pazi njega kako me je ispratio. :) Svaka čast, dobar si. Moram malo da menjam, danas sam nešto prsla poput gospođ(ic)e sa avatara, pa eto. A te Eva slims behu neke ženske cigarete?

8. Behu behu, tanke i duge. Sećam te se onomad sa "Napiši komičnu laž o autoru iznad".
    Da i meni naidje dan, promenim 4 dok ne nadjem pravu, al inače ne menjam često.
    Pozz buri diko Krajine..

9. Des Buri! Šta ti kažeš, da vraćam onu rozalindu na avatar ili da ostavim Amandu još neko vreme?

10. Sećam te se onomad sa "Napiši komičnu laž o autoru iznad".

Imaš izuzetno pamćenje, svaka čast. :) Znam da sam naletela na tebe tamo par puta, al' ništa više od toga. Batalila sam igre na forumu (osim ove i još jedne). Imam previše postova na forumu zbog igara prokletih...

11. Šta ti kažeš, da vraćam onu rozalindu na avatar ili da ostavim Amandu još neko vreme?

Rozalinda ipak. :D

Ne igram ni ja više, nemam onu trenutnu inspiraciju :)

12. vraćaj staklena... kako ste? niste u provodu?

13. Eto ti Sanšajne, imaš i posvetu ispod slike. :)
    Kakav provod, Buri? Ispit u ponedeljak, mrak mi na oči pada. Što ti nisi negde? :)

14. ja sam se vratio... sinoća sam izlazio, pa večeras samo šetnja i to je to...

jesi spremila ispit?

15. Uuuu staklena, počastvovan sam.
    Neću u grad, jer na kraju završim na bilijaru do 3 ujutru...

16. Spremam ga već 2 roka unazad, prvi put veče pred ispit dobijem upalu bubrega, drugi put me obori na naslovu prvog pitanja. Nemam više ni koncentraciju da ga učim, sve mi je poznato što čitam, a nemam pojma koliko zapravo znam. Blah.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.