Kvaksonska loža - Moćne patke

1. jer na kraju završim na bilijaru do 3 ujutru...

A zato ti se dopala Martinela.. Sad sve ima logike. :)

2. Hahahahaah!! Nisam hteo da te smaram zašto će mi ući u upotrebu, ali eto saznala si. :D

3. Ma opušteno, kul je meni da iščačkam kojekakve "prljavštine" od novih sagovornika na sajtu. Eto recimo, kod Burija nemam šta novo nanjušiti, normalno bi tekao razgovor, "znamo" se već sto godina. A tebe je red malo da zajebavam. :)

4. ma opušteno... biće prolaz i dosta :) držim palčeve...

bilijar je zajebana stvar, ali ko zna od martinelu udarati on jebe

5. bilijar je zajebana stvar, ali ko zna od martinelu udarati on jebe

MOJ DRUG BORA JEBE!!! :)
    Igrala ja nekad davno tu đavolju igru, iz prve sam ubacivala belu i crnu kuglu. Ostale slabo.

6. hahhahah pa znaš kako ako iz razbijanja ubaciš crnu, onda si bolja od bore :)

7. Ufff imam druga, Jorgandžija mu nick odje... Znam da odsedim po 2,3 partije, dečko samo čisti..

A tebe je red malo da zajebavam. :)

Bem li ga, početnik sam na ovom blejanju, moram proći kroz testove :D

8. ako iz razbijanja ubaciš crnu, onda si bolja od bore

Onda Bora hoće da me bije štapom jer sam sjebala partiju. :)

početnik sam na ovom blejanju

:zadovoljno trlja ruke uz zloban osmeh: :)

9. jeste, ali kao KRAJŠNIK imaš prođu samo tako sanšajn

10. A čekaj, i Sanšajn je KRAJIŠNIK??

11. A čekaj, i Sanšajn je KRAJIŠNIK??

Jašta more, igrao balote još pre rata. :D

EDIT: Baš mi se dja posveta, kao da meni šalješ srcadopoljupce ^.^

12. normalno... ima nas svugdje

13. Auuuu, moram sad da se sama izborim sa 2 (slovima: DVA) krajišnika na temi! Ovo neće biti laka mizija za Izija. :)
    A je li Sanšajne, piješ li ti kvalitetnu rakiju kao Buri što praktikuje?

14. Pa sad ne znam baš da li je kvalitetna. Meni je svaka rakija bila dobra(dobra svinja nema loših pomija). A da pijem, pijem i te kako,

15. nema međ' krajišnicima onih koji ne piju rakiju i to dobru rakiju...

16. kao da meni šalješ srcadopoljupce ^.^

Ne ne, ja to čuvam za ONOG PRAVOG!!
    Buri, ja mislim da ovaj Sanšajn laže da je KRAJIŠNIK. Pa valjda oni znaju koja rakija je dobra!

17. Uuuuu za srce me ujede.. Pa šta ja mogu kad je meni svaka dobra :D

18. Lažeš keru, lažeš kao pas! To što si alavo prase, ne znači da misliš za svaku da je dobra! :)

19. moj ti sanšajn, to je već kritično, ako ti je svaka dobra :))) ja pijem samo rakiju od starog ili dida u većim količinama... bojim se šećeruša...

a da i ja još čekam da staklena uvidi da sam ja PRAVI

20. Ma dje nadje poreklo da mi napadaš!!!

Selo Komar, kod Oboraca blizu Donjeg Vakufa kod Travnika.. Nemoj sad ti izbjegličku kartu pokauzujem ..A rakiju volim svaku, problem je što tek sutra saznam koja je loša. :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.