Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ako, ako... Laku noć! :) Mislim da bih i ja trebalo diskretno da se povučem... :D
I opet ostadoh sama...
Ma, Staklena, ja sam mislila da to diskretno izvedem. Frka mi. Posmatra me ko zna koliko registrovanih Krajišnika. A i tebe, samo da znaš. :D
Kuku nama onda. :)
www.stavilasam(opet)rumenilo(greška)vraćamsezadvasata.com ;)
Hahahaha, dobarrr! :)
došla da počistim ćoše i proteglim se.
:zev:
стаклена, богамупољубим, никако да се сретнемо! ниииикакооо :(((
http://www.youtube.com/watch?v=UBhdIcb84Hw&feature=feedf
Olla BRE!!!!!
Ocel kera? MOOOREEE!!!
ju, ke te pasa? poranila, zoru prevarila? :p
hahaha da bas poranih nesto u pizdu materinu... :P
Ti jos radis?
Ja, do 15h. Brate, krenula mi moje sranje od alergije. Od jutros ne vidim. Sline, suze, sline, proliv, suze. A sto mi se kijaaa a ne mogu da kinem?! Nikoga to ne zanima. Jedva cekam kraj juna, da prodje. Da mogu u travicu.
Inace, je l' si bila negde sinoc? :p
E jbg, bas te stislo....sve, sve, al' taj proliv...mora da 'e za'ebato.....
Ma bila sinoc sa nekom bagrom odavde na neka skuuuupa picAnca...nekoliko paparaca nam se nakacilo...NEKO pis'o u muskom wc-u, neko vozio k'o sumanut...a neko dvoje se cesali ko svrabisa i cesko ;DDD
HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA! kUUUURVOOOooo!!! Pa, dogovorili smo se da to nikome pricas! Sve je to od skupog vina.
hi hi hi, souuu kul!
Hahahaha pa sta cu ti ja, kad nisi 'tela u onaj gde je na vratima lepo pisalo O N A :PPP
Kad si stigla kuci zeMska? Ja sam oko pola 3....lepo vece bilo za setnju :)))
E, kad cemo nas dve SAAAAME da ispijamo neku kafu? Da malo ogovaramo ovu musku bagru, onako po zeMski... ;)
P.S. Necu biti decak...cu dodjem bez kackét ;D
Ma, brzo stigoh, još brže odo' na pos'o. Jedva čekam kućama da dođem.
Kad 'ćeš, libero sam, samo me rezervišeš unapred. Moram da podignem tarifu. Da budem prePREskupa kurva, bolja od tebe! :p
Uhh pa ti se nisi ljuCki ni naspavala...tako je to kad 'oces dides na koktele ;)))
Pa aj se gledamo sad dok su vikendi...dodjes kod mene na kafu ili idemo negde po belom danu da bacamo batake i onesvescujemo ljude lololo
Alo BREEEE :))))))
hehehe
De ste ljudi...
Dobro jutro u 13h bejbe :)))
Hehe bejb, nije bas u 13...ustadoh ja JOS u 11... ;)))
Pa sta cu, jedna me baraba zadrzala sinoc do kasno :P