Uuuu, provod ovde! :) Vratih se sa svirke sada. Ne mogu da se setim kada sam se ovako rano ikada vratila. Logika mi loša, bar da nisam cirkala. Al ono, uči se, ne valja... A baš ću sada da učim kada se jedva ulogovah. :D
Au! Trinaesti! A ja se rano vratih! Kad sam ja našla da izigravam Pepeljugu! Auuuu... još sam i pepeljava i nolajfer. Tugo pregolemaaaaa A ovi oće da pucaju! Ovi Krajišnici su skroz andergraund. Rat se ljudi završio. :D
Sanšajn, meni nestalo pivo pa ne idem. Oćeš da ti kupim pljuge usput? :))
A i ta jabuka! Jel i vi pucate u jabuke ili ste našli nove mete na tim veseljima? :)
mojne zajebavati da si sa KOMARA? tamo mi je stari bio u ratu
Uuuu, provod ovde! :) Vratih se sa svirke sada. Ne mogu da se setim kada sam se ovako rano ikada vratila. Logika mi loša, bar da nisam cirkala. Al ono, uči se, ne valja... A baš ću sada da učim kada se jedva ulogovah. :D
de si marcipan... kakvo učenje, ostani sa staklenom i KRAJIŠNICIMA :)
Odbranio ga nije, to je sigurno :D
Oću, al ja samo u ćošetu pivo volem! Šta će čoveku išta drugo kad ima ovde sve! I Staklenu i Krajišnike! :) To se uživo ne viđa tako lako...
KRAJIŠNICI RASPRAVLJAJU O RAKIJI, SAMO JEDAN MOŽE BITI PRAVI! KRAJIŠNIK, RAZUME SE. :)
nije ni mog'o kad im nisu dali metaka, pa su morali voditi teške borbe u remiju :)))
jašta nego marc, ovo ti je ekipa samo takva :) da nas svijećom tražiš ne bi nas našla
Jest' vala. Marcipan pijana, Buri KRAJIŠNIK, Sanšajn sumnjivog porekla, a ja čekam onog pravog! Kakva ekipa..
Čuj sveća! Pa ako ne napravimo neki bizMis od svega, ništa nismo uradili. Dok je piva i rakije, tu smo i mi! :) "Metak" to je neki krajinški sleng? :)
Ope ona napada, ne znam kako da ti dokažem
Evo ti tema, podigni samo malo da vidiš ko je šampion...
http://vukajlija.com/forum/teme/21383-hbsv-vukajlija-premijer-liga-2-vs-2#post_1050133
Au Sanšajne, osim što si KRAJIŠNIK u pokušaju, sad si i priznati nolajfer, sa sve titulama, peharima i tabelama.. :))
pa ono, u ovom konkrevetnom slučaju... al danas je trinaesti špa bolje da ništa ne počinjemo :)
zajebavam se, nije... riječ je o pravoj municiji u ovom slučaju
ko je bio na ćošku sa ovom ekipom ni pakao mi neće teško pasti... gori smo od topalovića
Reče mi žemsko što se dopisuje sa mnom u pola 1 :D
Otkud ti znaš šta ja još radim u pola 1, kad odgovaram samo u pauzama? ;)
Au! Trinaesti! A ja se rano vratih! Kad sam ja našla da izigravam Pepeljugu! Auuuu... još sam i pepeljava i nolajfer. Tugo pregolemaaaaa A ovi oće da pucaju! Ovi Krajišnici su skroz andergraund. Rat se ljudi završio. :D
Aaa pa ti se druzis sa prijateljicama noci ?
Odo ja spavati, neam vise cigara :D Laku nooccc Rozalinda
ajd sanšajn... ma mora se znati pucati... danas sutra zatekneš se na nekoj svadbi i ne znaš pucati... to bi bila sramota :)
On je već ovakav sramota za KRAJIŠNIKE, kad ne razlikuje dobru od loše rakije. A i ide na spavanje u pola 1. Mis'sim stvaaaarno... Razočarana sam.
:)
Sanšajn, meni nestalo pivo pa ne idem. Oćeš da ti kupim pljuge usput? :))
A i ta jabuka! Jel i vi pucate u jabuke ili ste našli nove mete na tim veseljima? :)
ma pucamo đe stignemo... samo nek se čuje rafal...
e odo i ja... posljedice od sinoć, tj. jutros... jebajga... a baš mi fino :)
laku noć