Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa nađite se negde ispipkajte...ja Buksa ne pipam....znaš moje stavove povodom tih stvari :)))))
Samo fensi i prođeš skoro do njih :)))))
Ahahaha kakva su to pipkanja na snazi?? :)
samo da ljubnem i palim:*
đe ste ljudovi???
tuj
la la la la laaaaaaaaaa :D
U ala ste aktivni, sunce vam vase :P
Češanje pipkanje, ženski vc... Razvrat :D
Izvinjavam se ostalima sinoć nisam vam poželeo laku nooć, mislio sam da ste otišli. :D
Razvrat : D
Razvrat i blud vladase sinoc na splavu...nastavice se... ;)
hehehe....a ima da se raširi blud po celom gradu :)
Po celom gradu...a i sire....i do Pazove CAK ako treba ;)))
ccccccc bludnici :D
Moliiiiiiiii tu si, a cutis i vrebas iz prikrajka....i samo cekas neki blud da se prikljucis ;DDD
hehehe Ne stigosmo do onda čak ali stigosmo Novi Beograd da obiđemo :))))
A Busknu smo poslali tamo da nas predstavlja ;))))))
Ne bi verovao Sunshine. Čuj ženski WC....muški što je još gore....ON ;)))))
BTW bas mi je drago sto smo dobili jos jednog blejaca, Sunshine-a :)))
Hvala, jes da me je staklena dočekala na nož, ali sam na kraju od nje dobio i posvetu :D
Ej da i meni je drago. Dobrodoš'o na ćošak. Dobro Staklena je zadužena da malo prestraši nove pa ako prođu primljeni su :)))
hahaha staklena je tu da izabere prave uzorke :D
Tako i treba, ne može svaka šuša na ovu temu. :D
Ja ću izgleda morati barem jedno mesec dana da idem po pivo i pljuge, dok ne dodje neko "mladji" :D Inače kak ste vako, šta se radi?