Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Hahaha moram ja kod Dzaf malo ispipkati to, da budem sigurna sa kim se druzim lololo

Pa nađite se negde ispipkajte...ja Buksa ne pipam....znaš moje stavove povodom tih stvari :)))))
    Samo fensi i prođeš skoro do njih :)))))

2. Ahahaha kakva su to pipkanja na snazi?? :)

3. samo da ljubnem i palim:*

4. đe ste ljudovi???

5. la la la la laaaaaaaaaa :D

6. U ala ste aktivni, sunce vam vase :P

7. Ahahaha kakva su to pipkanja na snazi?? :)

Češanje pipkanje, ženski vc... Razvrat :D

Izvinjavam se ostalima sinoć nisam vam poželeo laku nooć, mislio sam da ste otišli. :D

8. Češanje pipkanje , ženski vc. ..
    Razvrat : D

Razvrat i blud vladase sinoc na splavu...nastavice se... ;)

9. Razvrat i blud vladase sinoc na splavu...nastavice se... ;)

hehehe....a ima da se raširi blud po celom gradu :)

10. Po celom gradu...a i sire....i do Pazove CAK ako treba ;)))

11. Moliiiiiiiii tu si, a cutis i vrebas iz prikrajka....i samo cekas neki blud da se prikljucis ;DDD

12. Po celom gradu...a i sire....i do Pazove CAK ako treba ;)))

hehehe Ne stigosmo do onda čak ali stigosmo Novi Beograd da obiđemo :))))
    A Busknu smo poslali tamo da nas predstavlja ;))))))

13. Češanje pipkanje, ženski vc... Razvrat :D

Ne bi verovao Sunshine. Čuj ženski WC....muški što je još gore....ON ;)))))

14. BTW bas mi je drago sto smo dobili jos jednog blejaca, Sunshine-a :)))

15. BTW bas mi je drago sto smo dobili jos jednog blejaca, Sunshine-a :))

Hvala, jes da me je staklena dočekala na nož, ali sam na kraju od nje dobio i posvetu :D

16. Ej da i meni je drago. Dobrodoš'o na ćošak. Dobro Staklena je zadužena da malo prestraši nove pa ako prođu primljeni su :)))

17. hahaha staklena je tu da izabere prave uzorke :D

18. Tako i treba, ne može svaka šuša na ovu temu. :D
    Ja ću izgleda morati barem jedno mesec dana da idem po pivo i pljuge, dok ne dodje neko "mladji" :D Inače kak ste vako, šta se radi?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.