Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ella84
Moliiiiiiiii tu si, a cutis i vrebas iz prikrajka....i samo cekas neki blud da se prikljucis ;DDD
ne mogu sa vama drugacije :PPPPP
hello sunshine!
ovu temu . :D
Ja ću izgleda morati barem jedno
mesec dana da idem po pivo i pljuge,
dok ne dodje neko " mladji" :D
Ma jasta, nismo mi tek tamo neki blejaci...dobrodosao u ELITU!!! ;)))
Sva sreca te Djoni, Buksna i ja nismo morali da budemo potrcko, jer smo zacetnici ove teme...ali su zato ostali isli cak i po Step sokice kad nam se prohte...jebiga, hijerarhija ;DDD
Sva sreca te Djoni, Buksna i ja nismo morali da budemo potrcko, jer smo zacetnici ove teme...ali su zato ostali isli cak i po Step sokice kad nam se prohte...jebiga, hijerarhija ;DDD
Mada ostali su se brzo dobro pokazali pa smo prestali da ih muštramo a i step nam se nekako nije baš sviđao .)))
Ma da, ne maltretiramo vise novajlije :)
Jooooj kad se setim samo kako smo jednom slali Moli po bela luka i patlidzan, a ona donela paradajz i kilo kozijeg sira ;DDD
Hahahahahaahhahaah, znači prošla je na lepe oči :D
Da, sećam se tada smo je terali da radi "Beri grožđe, čupaj travu" pola sata :))))
Op Moli, dobi ti kompliment i to lepo upakovan...zajeban Sunshine, skroz :))))
Hahahahaha kakva sam ja budala, sta sve meni nece pasti na pamet...ne verujem... ;)
Opasan ovaj sunshine, o'ma kibicuje ;D
Tačno si kakva treba da budeš bejbe...neb' ja tu niš' menj'o :))))
Reci, namazano, nema šta :)
:Šmekerski se kezi: (Fale mi brkovi da ih zasučem)..
Ja vas pozdravljam odo trice da ubadam..
axxaxaxaaxxaax ellaaaaaaa nikad ti za praziluk oprostiti necu! :DDD
U basket do jaja...ja sam sada došao sa fudbala ali basket mi je najjači...
Aj uživaj San (sve mi skraćujemo ovde) i rokaj trojke :)))
hehehe ali sada ipak znaš da je to bilo za tvoje dobro Moli .))))
Pa stooooo Moliiiii? A znas kako svi ovde volimo da grickamo praziluk umesto zvakacih guma hahaha
Aj pozz sunshine...i nemoj da te djavo lizne da se vise ne pojavis ovdeN ;D
znam :DDDDDDDDD bolje i to nego ONE prve inicijacije sa kelerabom...
Dezte. Vidim da ste prihvatili ovu barabu Sanšajna na ćošak, iako nije siguran u svoje KRAJIŠKO poreklo. :)
U da tada smo bili surovi ali posle smo malo popustili. Mnogo ljudi se slomilo ;))))
bejbe.. .neb' ja tu niš ' menj ' o :)) ))
Hehe menj'o ne bi, al' dir'o bi, a? Mustro becka ;)