Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa kad je več tako savršeno jab' malo pipk'o....živ sam čovek majku mu :))))
Privacasmo ga staklena, kao majka odojce ;DDD Sutra ga cupkam u krilu hahaha
Pa prihvatili ga, prošao je tvoje stroge kriterijume izbora ko može za ćošak pa rekosmo ajde .)))
pipk' o. ... živ sam čovek majku mu :) )))
Ahhh srce moje...a ja te sve guram i skvicim k'o prase pred klanje ;D
Ljudi, ne citajte vi bas sve moje postove...ne znam koj mi tuki danas udario u glavu lololo
Ta borba čini sve zanimljivijim :))))
Pa šta je tebi danas dušo? ,))))
Podivljala si skroz :)))
ella danas si poludela skoro ko ja inace!!!!!! :DDDD
Ma 'de znam sreco, ceo dan divljam kao mlad vepar... ;DDD
Nesto imam viska energije ;)
staklo trebaju nam novi ljudi inace cemo se pretvoriti u hipi komunu vis' bre da se svi nesto pipkaju cupkaju.. ne valja kad je hermeticki zatvoreno drusto- da ne budemo pu pu Bozem' prosti ko Jenglezi...
Ej Moli, Sanšajn ti baca tamo nazad neke komplimente a ti nisi videla .))))
Upravo to Moli...pa ne kazem ja dzabe da smo mi ovde ELITA ;)))))
E da Moli, svaka čast za Skopsko! Najbolje svetlo pivo!
ej bre dzoni upropasti mi ' nisam primetila' taktiku! e bre sto ste vi ozenjeni ..zaboravili kako je to na pocetku...:DDDDDDD
Jasta Ella!
Staklena jes dobro pogotovu kad je jeftinije od vode :D
Hahahahhaha nije valjda toliko jeftino? :D To u Ohridu? Bila sam u Skoplju pre 2 godine, oni imaju bar 30ak česmica sa pijaćom vodom svud po gradu, nema ni potrebe za kupovinom flaširane vode.
primetila ' taktiku ! e bre sto ste vi
ozenjeni ..zaboravili kako je to na
pocetku. ..:DDDDDDD
Duso, zasto ona zna za to??? Zar nismo rekli da krijemo ono sinocno vencanje u Las Vegasu? ;)
PU! Zaboravih, al' nema veze, nije video, otišao je na basket ;))))
Jes dobro Skopsko ali ima jedno jedino najbolje....tačnije nema ga više..
Ko nije pio Pećko...nije ni pio pivo.
Znaš Dušo da su paparazzi jurili kao besni za nama i da čak ni moja kapuljača zelena nije mogla da ih prevari...verovatno su danas otvorili novine i naslov sevnuo:
"ELLA I JOHNNY SE VENČALI U LAS VEGASU - KUM ELVIS PRISLI rekao Živeli, na srpskom"
I eto....tako je procurelo... :()
Piski mi se....a namazala sam nokte...
:Postavlja ruke u daj kikiriki položaj:
:)))))))))