Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Hehe menj'o ne bi, al' dir'o bi, a? Mustro becka ;)

Pa kad je več tako savršeno jab' malo pipk'o....živ sam čovek majku mu :))))

2. Privacasmo ga staklena, kao majka odojce ;DDD Sutra ga cupkam u krilu hahaha

3. Dezte. Vidim da ste prihvatili ovu barabu Sanšajna na ćošak, iako nije siguran u svoje KRAJIŠKO poreklo. :)

Pa prihvatili ga, prošao je tvoje stroge kriterijume izbora ko može za ćošak pa rekosmo ajde .)))

4. Pa kad je več tako savršeno jab ' malo
    pipk' o. ... živ sam čovek majku mu :) )))

Ahhh srce moje...a ja te sve guram i skvicim k'o prase pred klanje ;D

5. Ljudi, ne citajte vi bas sve moje postove...ne znam koj mi tuki danas udario u glavu lololo

6. Ahhh srce moje...a ja te sve guram i skvicim k'o prase pred klanje ;D

Ta borba čini sve zanimljivijim :))))

7. Ljudi, ne citajte vi bas sve moje postove...ne znam koj mi tuki danas udario u glavu lololo

Pa šta je tebi danas dušo? ,))))
    Podivljala si skroz :)))

8. ella danas si poludela skoro ko ja inace!!!!!! :DDDD

9. Ma 'de znam sreco, ceo dan divljam kao mlad vepar... ;DDD
    Nesto imam viska energije ;)

10. staklo trebaju nam novi ljudi inace cemo se pretvoriti u hipi komunu vis' bre da se svi nesto pipkaju cupkaju.. ne valja kad je hermeticki zatvoreno drusto- da ne budemo pu pu Bozem' prosti ko Jenglezi...

11. Ej Moli, Sanšajn ti baca tamo nazad neke komplimente a ti nisi videla .))))

12. Upravo to Moli...pa ne kazem ja dzabe da smo mi ovde ELITA ;)))))

13. E da Moli, svaka čast za Skopsko! Najbolje svetlo pivo!

14. ej bre dzoni upropasti mi ' nisam primetila' taktiku! e bre sto ste vi ozenjeni ..zaboravili kako je to na pocetku...:DDDDDDD
    Jasta Ella!
    Staklena jes dobro pogotovu kad je jeftinije od vode :D

15. Hahahahhaha nije valjda toliko jeftino? :D To u Ohridu? Bila sam u Skoplju pre 2 godine, oni imaju bar 30ak česmica sa pijaćom vodom svud po gradu, nema ni potrebe za kupovinom flaširane vode.

16. ej bre dzoni upropasti mi ' nisam
    primetila ' taktiku ! e bre sto ste vi
    ozenjeni ..zaboravili kako je to na
    pocetku. ..:DDDDDDD

Duso, zasto ona zna za to??? Zar nismo rekli da krijemo ono sinocno vencanje u Las Vegasu? ;)

17. ej bre dzoni upropasti mi ' nisam primetila' taktiku! e bre sto ste vi ozenjeni ..zaboravili kako je to na pocetku...:DDDDDDD

PU! Zaboravih, al' nema veze, nije video, otišao je na basket ;))))
    Jes dobro Skopsko ali ima jedno jedino najbolje....tačnije nema ga više..
    Ko nije pio Pećko...nije ni pio pivo.

18. Duso, zasto ona zna za to??? Zar nismo rekli da krijemo ono sinocno vencanje u Las Vegasu? ;)

Znaš Dušo da su paparazzi jurili kao besni za nama i da čak ni moja kapuljača zelena nije mogla da ih prevari...verovatno su danas otvorili novine i naslov sevnuo:
    "ELLA I JOHNNY SE VENČALI U LAS VEGASU - KUM ELVIS PRISLI rekao Živeli, na srpskom"
    I eto....tako je procurelo... :()

19. Piski mi se....a namazala sam nokte...

20. Piski mi se....a namazala sam nokte...

:Postavlja ruke u daj kikiriki položaj:
    :)))))))))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.