pazi sad, ja pušim aktivno 2 godine, pa pravim pauzu od godinu dana, i tako već nekoliko ciklusa. Ali neću da prestanem da pušim jer volim to jbg, samo iskuliram godinu dana, šatro pročistim pluća, pa ponovo počinjem. Ozbiljno
Jezivi
Alal ti vera, Buksno, kad mozes tako. Nikad nisam probao da prekinem sa purnjanjem, a u zivotu imam vise pusackog staza nego nepusackog.
pa ja pušim od 2000. valjda
a ovu foru sa pauzama od pušenja sam pokupio od ćaleta, koji puši već ihahaj! I on tako radi, i evo, nema mikakvih problema sa plućima, da čuknem u mahagonij:)
Ubijaju me pluca, ne mogu da spavam, niti imam apetit. Nemam vremena da se bakcem sa lekarima, imam mnogo posla ovih dana. Samo pijem vodu i purnjam dao indijanska baba.
Ја сад угасила :) а рекох себи данас - НЕЋЕШ ПУШИТИ!!! И јбг....
ima dobra tekma na tv-u...al me mrzi da gledam jbte...šta mi je?
ja ne ostavljam ono što volim,hahhah.jbg,cigarete nikad nisam ni pokušavala da batalim.
Буксо, мислим да је дефинитивно пролећна депресија. На крају ћу да помислим да то стварно постоји.
Meni se fuzbal smuci preko vikenda jer ga gledam po ceo dan, radnim danima ga izbegavam.
ja prosto ne mogu da verujem.
:sipa mu vinjak:
Sto, bre?
znam ja zašto,lolololo!
Ne mogu bas da te pohvalim zbog te odluke.
pazi sad, ja pušim aktivno 2 godine, pa pravim pauzu od godinu dana, i tako već nekoliko ciklusa. Ali neću da prestanem da pušim jer volim to jbg, samo iskuliram godinu dana, šatro pročistim pluća, pa ponovo počinjem. Ozbiljno
čitam i ćutim sejo:)
ja sam kod okretnice 46-ice sejo.
Alal ti vera, Buksno, kad mozes tako. Nikad nisam probao da prekinem sa purnjanjem, a u zivotu imam vise pusackog staza nego nepusackog.
pa ja pušim od 2000. valjda
a ovu foru sa pauzama od pušenja sam pokupio od ćaleta, koji puši već ihahaj! I on tako radi, i evo, nema mikakvih problema sa plućima, da čuknem u mahagonij:)
stvarno elka sejo?pa,nije to ustanička,pu!nema veze,ko se voli nije daleko!
Bogami, ja od '95. I ovih dana mi se raspadaju pluca, a pljugam jos vise,od nervoze.
tako je sejo!ma,ja treko srednjak ustaničke!danas bila i do a.k.,baš tu čekala bus,a i tu presedam za faks.
vidiš, i ja u zadnje vreme pljugam više nego uobičajeno, često prebacim paklu i po dnevno, a do pre par meseci jedva purnjao 15 cigara dnevno.
eto sejo,nismo daleko,nije to niš,za kvalitetnu kafu i brke,iha!
Ubijaju me pluca, ne mogu da spavam, niti imam apetit. Nemam vremena da se bakcem sa lekarima, imam mnogo posla ovih dana. Samo pijem vodu i purnjam dao indijanska baba.