Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Da je pakla ipo, bio bih zadovoljan. Krljam skoro pa tri dnevno.
u jbte...moj zet piči 4 knap!
al prećera ga čovek, ti smanji bar na 2
isto.
jezo,smanji molim te,mnoooogo stvarno,pluća će dumru.
Ma, nek' crknu, ionako mi smetaju :) Odoh drugari, pocinje mi proba. Uzdravlje i laku noc.
SLEJAAAAAAAAAA!
aj jezo,nego kak'a proba?
kulj,kulj,ja pevah dugo.
Ej de ste.
Evo mene na BLEJI.
Treba sada možda da idem na neki basket al' se nadam da me neće zvati. Kasno je bre za basket.
Upalila si pljugu Ela...ma nema veze. Žene sa cigarama su seksi a mi muškarci sa cigarama izgledamo kao barabe....baš kako treba..
deset godina u horu,republičko takmičenje prvo mesto i ovako rekreativno,ponude za neke svirke,pevala sa ćaletom ove sevdah baby...
E Jezo ja pevam kao retardirani slavuj, tako da ako ti treba nekada pevač mene ne zovi, mada kad se ubijem na karaokama zvučim prilično kul dok glumim Bebeka....tako mi rekoše :)))))))))
madona,kremberis,portished,melodi gardo,džesika rebit na karaokama.
Štas desilo sa kvaksonima?! :)
ovo pevam s uživanjem:
http://youtu.be/Kmc1XN3iVVc
džabe sve to, m, dok ne zapjevaš SILVANU lololo!
kvaksonsi postali blejači!
BLEJAAAAAAAAAAAAAAA!
Dobro, ne idem, rećiću im "Ne da mi Ela da idem na basket", pa će da te ne gotive :))))))
Kakav jubilej....BLEJAAAAAAAAAAAAAAAAA
srce,kad smo kod toga,ovo pevah drugarki iz zezanja i skinuk iz prve:
http://youtu.be/bYnohOo2Zus
inače žena mog kuma tadašnja i bivša....
U Silvana je surova. Baš za kafanu. Slabije slušam narodnjake, ali ima jedno 20 pesama uz koje volim da se ubijem.