Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Evo nas. Polako se popunjava ćoše. Nego Ela, jesi upalila još koju cigaru?

2. Џафтара
    Џони је стиг'о, на Елине браџе одма' му се диг'о! Дигао се чуперак на коси, зна се да Ела вештачке брадавице носи! О, Божжже... :)

MC Jaff....dobra rima....i još tekst istinit događaj :))))

3. MC Jaff аххххахахха, може! :))) Ухвати то мене понекад али искључиво курац, пичка, говно, сиса риме :)

4. Ухвати то мене понекад али искључиво курац, пичка, говно, сиса риме :)

Pa to su prave rime. Mislim ja volim onaj socijala Hip Hop.....2pac, Dilated Peoples, Wu Tang ali mora malo i tog KPGS repa da padne ponekad :)

Jesam, jutros na poslu uz kaficu...

Stani, a koliko nisi ono upalila pre jučerašnje cigare?

5. Evo jedna u MC Jaff fazonu, inače što se tiče Hip Hop-a, jedna od mojih omiljenih pesama

http://www.youtube.com/watch?v=sevZEOUXpw4

6. Ело, нико те није терао да сликаш браџе испред климе! :п

Иначе, у средњој сам написала једну "Мртва птица у кафани", прочитала је пред проф. српског и добила 5. А перверзија жива :) И даље чувам тај текст.

7. Godinu i po.

Неееееееее, па штоооооо си палила?

8. Jao jao šta mi radite, dušmani jedni! Palite me ocde oda ranog jutra :PPP

Šta ćemo kad smo onako, ono što kažu, jutarnji ljudi :)))
    Ja sam doduše i prepodnevni, popodnevni, večernji i noćni isto :)

9. Чек', значи годину и пола ниси имала стварнога секса?! хихи :п

Наћи ћу текст код куће па ћу да вам копирам.

10. KOja je pesma ĐoUni, znaš da ne mogu videti... :(

Dilated Peoples - Worst Comes to Worst...baš gotivim tu pesmu

Godinu i po.

Godinu i po. Au dosta je to. Kakav je osećaj upaliti posle godinu i po?

"Мртва птица у кафани"

Već zamišljam kako ide, mada verujem da ne mogu ni da pretpostavim :)))

11. Чек', значи годину и пола ниси имала стварнога секса?! хихи :п

hehehe surovo :))))

12. Сад нешто размишљам, гре'ота је што нисам наставила...имала сам добрих фора. А вазда ми је требала нека гурка...

13. pod utiskom celodnevnog popaljivanja ovde :DDDD

Što ja umem često da kažem, ne puštajte me napaljenog međ narod, napraviću sranje :)))

14. А јеботе, што причате о сексу?! Стварно. Већ месец дана нисам у неким односима са мојим човеком и другом, нешто је депресиван. Стога сам загорела. Као тигањ у фери реклами. Као кокице на дну шерпе. Као шума у сред лета, на мору. :))))))

15. 2ин1 :) ја сам верни пас.

16. Ма, бре, дечко и моја сродна душа!

17. Nećeš verovati, kada sam povukla prvi dim osetila sam isti onaj ukus kao pre 10 godina kada asm poukla prvi dim cigarete Partner. Ali identičan ukus...a mislila sam da se taj ukus prvog dima više nikada ne vraća...

Čuo sam da je tako. Probao bih ali mi se ne bacaju cigare.

ећ месец дана нисам у неким односима са мојим човеком и другом, нешто је депресиван

Ima pogrešan pristup. To baš čupa iz depresije i trebao bi da proba tako da se izvuče. Jer kad se sve pomnoži i podeli, seks je broj 1, najluđi osećaj na svetu, kad se ljudi poklope.

18. Јесте, јбт. Увек је некако све куље :)

19. kad se ljudi poklope.

Mislim kad se poklope ljudi koji ga nenormalno vole i sami nisu normalni, na to mislim.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.