Čitala sam ono "Jedanaest minuta", kao, sve se svodi na 11 min. seksa. A gledala sam i nićifore. Eto. :)))
To je dobro, a baci predlog da gledate nićifora i radite iz zezanja tačno ono što rade oni....dobar trip...
Evo ja te razumem, u potpunosti! :P
Najzad neko da me razume, već sam pomislio da sam lud .)))
Nema te stvari koju žena ne može da uradi muškarcu, naročito kada se tiče zavođenja i seksualnog odnosa!
+100
To je to. Stvarno možete šta god hoćete. Dobro ja sam specifičan slučaj, naložim i vetar samo kad dune, ali u principu možete šta god hoćete u tom smislu.......
Što mi šefica reče sada divnu rečenicu: "Igor je trebao na sastanak u Zemunu, ali ne može, pa ideš ti. Za 5 minuta te čeka dole auto"
Divno, baš gotivim to...eto me nazad za sat vremena....sada ću ja to da zbombam na brzaka :)
Neka drugarica, drug? Jebaga, ja sam se naučila pameti. Pokušavala sam da ukažem tako na neko kretensko ponašanje ali sam uvek ispušila. Stoga, ćutim i jbg.
Isprazni glavu, i umiri je nekako. I trenutci posle seksa su odlični.
Čitala sam ono "Jedanaest minuta", kao, sve se svodi na 11 min. seksa. A gledala sam i nićifore. Eto. :)))
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTsU99OsQH7XRAlu5CaRLZnDOSoRyAH3Cn7-e9shcDVQuPfA43t&t=1
nadrljao je sutra!!!
To je dobro, a baci predlog da gledate nićifora i radite iz zezanja tačno ono što rade oni....dobar trip...
Najzad neko da me razume, već sam pomislio da sam lud .)))
+100
To je to. Stvarno možete šta god hoćete. Dobro ja sam specifičan slučaj, naložim i vetar samo kad dune, ali u principu možete šta god hoćete u tom smislu.......
heheheheheheh kakva slika......ma objasnićeš ti njemu Džaf...kak'a depresija, kak'i bakrači :)
Što mi šefica reče sada divnu rečenicu: "Igor je trebao na sastanak u Zemunu, ali ne može, pa ideš ti. Za 5 minuta te čeka dole auto"
Divno, baš gotivim to...eto me nazad za sat vremena....sada ću ja to da zbombam na brzaka :)
Ode Džoni da se smiri :)
Moram i ja po neke izveštaje al' se vrćem za par minutova.
auh, stupenda! volim italijanski i volim njihove pesme. :( što skenj, ello?
meni je ova hit hitova, iako je prilično izlizana. uvek mogu da je slušam.
http://www.youtube.com/watch?v=ITk2otABDJw
Zamisli, i meni! :) Hvala za ugođaj! :)
Des, muškatlo?
Nema na čem', pesma je apsolutna pobeda. ;)
Neka drugarica, drug? Jebaga, ja sam se naučila pameti. Pokušavala sam da ukažem tako na neko kretensko ponašanje ali sam uvek ispušila. Stoga, ćutim i jbg.
Hm... pogledaj na fejzbuku moju album - jedan jedini. sve će ti se kaZti :)
uh, imadoh neki bag sa programom. ček, idem da vidim.
Да, на то мислим. Кад погледаш оне слике, све ти некако дође јасније.
Не знам. Мене су сјебале 3 особе. Главом кроз зид.
Evo mene opet. Al sam skucao sastanak na brzaka....sada čekam da se direktor nakani i pozove me da mu podnesem raport.....
Laura Pausini...ekstra
http://www.youtube.com/watch?v=oG3zCO9kU1g
ala ste vi aktivni blejači... mene zapao neki bagovan komp, treba mi sto sati da pročitam postove :(
nema veze - vi blejite, a ja ću da čitam i da se ponekad uključim :)
Laura Pausini i Juanes - Il Mio Canto Libero :)
Des Bruce. Pa jesmo aktivni, samo piskaramo al za to bleja i služi.
hehehe