Kvaksonska loža - Moćne patke

1. брусо, искористила сам сад твоју деф. весник пролећа на фб... пошто сам линковала са блица вест о смрдљивим америма који хоће да шаљу копнене трупе у либију.

2. весник пролећа

Vrhunska defka...ubila i to tačno u pojam

3. (da, ježim) svaki, ali svaki put kada je čujem....

Ništa bejbe, ima da ti je puštam po ceo dan a ti se samo ježi :))))))

4. Ništa onda masaža pada uz tu pesmu :))))

Direktor me pozv'o da dam raport i popijemo neku kafu.....eto me nazad ubrzo

5. Dobar dan zelim. Kako ste od jutros?

6. Hehe, bas sad vidim da si me pomenula :) Samo protrljas tastaturu i tu sam :)
    Nisam lose, naspavao sam se sit citava tri sata i sad gustiram lonac kafe pre posla. Idealno.

7. Puno je vas sto ste dvolicni,a pravite se da ste savrseni...BEZOBRAZNA SAM?!?ne,samo sam ono sto vi nikada necete biti-ISKRENA.

Umirem od blama, ahahahhahahahahha, kakav status! :)))

đes jezo?

8. Djes Dzaf, sta ima?
    3 sata kunta je puna kapa, vikendom se opustim, pa spavam i po 5 :) E, ponudio bih te kafom, ali ne znam kako. A, znas kako je dobra, crna, jaka, secer 0. :)

9. nikada neću zaboraviti komentar od onog Hellouuuuu na tom posteru! KAKAV HIT!!!

10. Meni ova najcrnja :)

11. Onda meni onaj čaj ili šta god da viri iza čoška :)

12. e, a što ste promijenili naslov i uvodni post? dobro jutro, btw

13. Fališ Bruce, baš!

Nemaš pojma koliko mi znači ovaj komentar, ali danas imam problem sa netom (svaki drugi dan mi je pravnik u kancelariji gde je jaka mašina) jer moram da koristim net kad uspem da ga uhvatim... zanimljiv podatak je da jedino ja (šef računovodstva) u celoj školi nemam net u kancelariji iako jedino ja imam laptop :)

Povremeno isteram pravnika pa samo pročitam postove, ali popodne vozim ćeru kod ženinih na vikend (voli da bude kod deke i bake vikendom) pa ću celo veče da blejim sa vama. Nemojte odustati od mene jer ni ja ne odustajem od vas :)

Uf, kakav dugačak i bezvezan post...

14. aha, pa recimo da sam i ja to mislio... ali ako samo blejite navrnuću ponekad...

15. KO je bijo glavni lajker tj tražilac pluseva?

16. ti, caro, ti! tebi sam sve def. izlajkovala!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.