Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Topla voda je do jaja jer ako je hladna voda do jaja onda se najgore zalediš i nije ti dobro.

hladna voda do jaja kad uzmeš godišnji u maju i odeš u Grčku na more - uđeš do butina, a jaja se popnu do želuca...

2. uđeš do butina, a jaja se popnu do želuca...

Au reci taj ulazak u hladnu vodu. Kako junački zagazimo sve dok voda ne dođe do jaja a onda uvek postoji onaj sekund premišljanja.......

3. blajhanje

Dobar, dobar.

Otresti...isto dobar

4. Moj burazer kaže: "Izdiže me lik, al` sam ga posle otres`o k`o slinu!"

5. nema ni Srbija, a i da ima bilo bi najskuplje u Evropi :)

6. ja imam stravičan skor, 25% ocena su mi minusi...

7. Stroga si.

Шанзам, 3718, 140.

Ja mesto da dam minus, preskočim defku.

8. haha, ja imam i gomilu preskočenih - obično kad osetim da je autor neko koga inače cenim, radije preskočim nego da dam minus, ali često i spičim minus pa tek onda vidim da mi je žao :)

9. Ja dam plus, pa ko ga jebe! Samo sam na tešku grotesku davao minuse.

10. 12626/5336

ovo je od pre par dana, ko zna kakvo je sranje sade :)

11. O cemu vi to pricate?

12. Ћене, тако кајзерица наместио. Мени су све деф., сем једне, ћирилицом. некако готивим.

13. Ella84
    Е, а зашто када напишем нову дефку, наслов неће да ми прихвати ћирилично? Напишем ћирилицом, а када је избацим пише латиницом? :(

Videh pre par dana na temi Pitanje autor... zbog pretrage, inace sajt moze da prepozna to.

14. bilo je tamo 2009. jedan period euforije kad smo smišljali defke čiji naslov ide ćirilicom, ali se odustalo od toga (npr. ova defka

15. ja sam zbog toga prešao skroz na latinicu... mada u mom srcu sve to piše ćirilicom :)

16. Pa sta ces, surov je admin... Aj da ja malo precesljam ovu temu, da vidim sta se ovde bukvalno radi.

Edit: Vidim da planirate neko okupljanje, da li vam ovo mozda odgovara? http://vukajlija.com/forum/teme/23499

17. ja sam 25.04. u Beogradu, ali popodne i odmah se vraćam - dolazim samo da pokupim šuraka i njegovu porodicu sa aerodroma...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.