Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ko si ti, irone soldiere?
Džafe, sad tek videh koji si hejter... pa ti si i mene prešišala :)))
Ma, nisam, bruso, nego su def. govna. :)
Evo, od jutros sam lupila možda 3, 4 +. Šta ću, nije do mene, do jaja je. :p
A brate slatki, jesu govna neke definicije, pogotovo u poslednje vreme. Šta ću.... :)
jooooj, ja sam imao jedan dan ludila, pročitam 50 defki, dam tri plusa i ugasim komp... došlo mi da se ne vraćam na Vuku :))
budala... :)
Neko koga je smarao neki klinac zbog sajta, pratih ja to jedno 4-5 meseci pa sad odlucih da vidim kako je biti ovde, moram reci mnogo je kul.
Irone, ovo ti je kao duvan - polako se navučeš, a onda ostaneš zauvek :)
Đes blejooooooooooo!
BLEJAAAAAAAAAAAAA!
Šta ima? Sve kulj?
lololo
E, moj bruse, lepo nalupaš minuščine i sve cool.... :)
blejarčenje, buksni...
pogle skor 30.03.2011. - 15099/4145
pa ti sad vidi kakav sam ja hejter, pola tih minusa su iz ove godine...
Fak, sad me taj mali smara, kaze da je banovan. Ubija u pojam, sad cu da mu dam malo da zajebava na mom nalogu pa nek ide.
jesam, ali zajebah se za godinu pa sam malopre editovao :)
za tvoj rođendan sam bio besan i razočaran, došao sam samo da uzmem skor i da ti čestitam :)
Fak, sad me taj mali smara, kaze da je banovan. Ubija u pojam, sad cu da mu dam malo da zajebava na mom nalogu pa nek ide.
Ne sviđaš mi se. Ti si neki gluplji nalog.
to mi je bilo presudno - da nisam došao da ti čestitam ne bih se više ni vraćao ovamo :)
Šta god, ne dopada mi se. Ignore.
Hejteruuuu... :) Ne znam sta ti to znaci ali ako tako mislis onda necu se buniti.
http://www.youtube.com/watch?v=LxOd-TnOS6c&feature=player_detailpage
mara ceo dan pored smederevca lololO!
Izvoli
Чаос, Елллицеееее! :)