Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Hahahahahahahahahaha, nisam to definitivno. Prvi put sam na nekom nasem sajtu tako da jedva sta znam, da mi nije sestrica da mi pjasni ja bih se totalno pogubio.
Irone, koji nik ti koristi sestrić?
А јеестееееее, а знаш да нађеш скривену тему?
ЕДИТА: Ма, бре, глупљи, 100%.
Cek da nadjem...
edit: da, buksnomanijace, mali me svemu naucio, muci me nadimak, nesto malo zeznuto, dzaftara, isto vazi sto sam za buksnomanijaka rekao
znaš i da edituješ post?
meni trebalo 4 meseca da skapiram lololo!
буксно, стављамо га на игнор листу. нећемо да блејимо са њим. не свиђа нам се, је л' да, је л' да?
ja sam pre dva meseca ukapirao šta je PVT, ljudi me počeli prozivati po defkama, a ja glupan kontam to je neka interna fora kao lolo ili trolo...
a da bude jača fora, tu sam već 18 meseci, počeo sam kad na Vuki još nije ni postera bilo...
Ја сам од јуна 2009. њаахааа :)
evo ga, a ja mislio da je on nesto bolji, za usi ima da ga vucem... http://vukajlija.com/recnik/autori/52921
Ko je bre Matriks?
zar ne?
lololo!
ni ja brate, dok mi jedan mod ne reče imaš pvt!
a ja tražio u srču na defkama da vim ŠKK je pvt!
jbte, prvih mesec dana nisam znao ni za forume, a sajt pratim skoro 3 godine hehehe
onda se sećaš zlatnih vremena kad je slika na defki bila čudo :)))
:турпија нокте и звиждуће:
ово је било упућено дотичном.
А сећам се свега, сећам се колико сам играла игрице на форуму. Само то. И сећам се Маестрала. Доброг аутора.
dupli nalog, spemovanje definicijama, spemovanje foruma otvaranjem teme o sopstvenom banovanju
jujujujuju!
Maestral je bio dobar...
Ja sam mnogo voleo Kuvajliju i njegove plus komentare... to je sad zabranjeno kao Andrićev stil u pisanju. Znaš li šta je bilo sa njim?
ИРОНЕ СОЛДИЕРЕ, МРШТЕ СА БЛЕЈАЖЕ!!!
Немам појма, мада сад кад врнем филм некако ми је било боље тада. Много је сад нафурана Вукајлија.
hola amigosi!
oko PVT-a meni bilo smešno kad dođo' što vidim-pošalji poruku,al' nisam znala gde stiže,i jednom slučajno vidim neku koja već stoji kad klikih na forum.
Kuvajlija je bio sila - jedini autor koji je pročitao i ocenio SVE definicije koje su objavljene...
Baš je bilo bolje, bila manja gužva i nekako prisnija atmosfera. I kad te neko napuši u komentaru nije bilo osvete - furaš dalje dok se ne popraviš...
mene oduševljavao bobi braun i kafka
:potpisujem
i onda pre mesec dana tamo na onoj temi koga si prvog počeo da pratiš bobi napiše moj nik, a ja se kleo u njegove defke :) (tad je on bio "znaci bobby brown") - pišn`o sam u gaće kad sam to pročitao :)