Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Kakva legendarna pesma.
    Sada još malo imam još jedan sastanak. Ljudi će da trabunjaju i lupaju neke gluposti....moram da se isključim i zaplim mozgom odatle, jer neću morati da učestvujem u razgovoru puno.

2. kad se smoriš nek ti svira u glavi-trese mi se lada!

3. Vidim da ste me mešali sa nekim likom, danas ću da prekršim kaznu i družiću se sa vama sad blejačima jer nisam skoro doživeo ovako lep dan. :D

4. lololololo!izgubljeno janje se vrnulo!

5. lololololo!izgubljeno janje se vrnulo!

Da ste još uvek patke, ne bih dolazio.

6. kad se smoriš nek ti svira u glavi-trese mi se lada!

Ma ne brini, snaćiću se ja već nekako...

Vidim da ste me mešali sa nekim likom, danas ću da prekršim kaznu i družiću se sa vama sad blejačima jer nisam skoro doživeo ovako lep dan. :D

Des bre Matrikse.....evo promenilo se...sada smo Blejači, dobrodoš'o na bleju.
    Šta bi danas tako lepo? Podeli sa nama.

7. što,šta to znači kalimero?pilići ne vole patke?XD

8. SLEJAAAAAAAAAAAAA!
    đes matrix!

9. cele nedelje sam se mučio sa kontrolnima, pismenima, diktatima, referatima i na SVE SAM DOBIO 5 i još sam pozvan da igram rukomet za školu, sutra je probni trening.

10. SVE SAM DOBIO 5

viš šta je vredno dete,bravo!

11. SVE SAM DOBIO 5 i još sam pozvan da igram rukomet za školu,

Sećam se kad sam igrao fudbal i basket za školu. Prilično gotivan osećaj. Odlično. Pokaži se na probi sutra.

Evo marya te hvali za petice a ja za sport, kako smo to fino podelili.

12. još kad bi počeo da se drogiraš, pa da te i ja pohvalim lololo!

13. ne kvari dete,barabo od gor'!

14. još kad bi počeo da se drogiraš, pa da te i ja pohvalim lololo!

Palo mi par puta da uzmem potpuno suve listove oraha, urolam u papir i glumim pljugatora, ali ja sam veliki sportista.

15. još kad bi počeo da se drogiraš, pa da te i ja pohvalim lololo!

Ej pa ja se drogiram a uz to i bavim sportom. Može sve zajedno samo ne treba da se drogiraš i baviš sportom u isto vreme, nego lepo igraš fudbal, posle se istuširaš i onda se ljudski nadrogiraš lolololololo

16. ja sam trenirala sve i svašta,rukomet,gimnastiku,karate...onda posle džogirala jedno vreme godinama,pa onda yoga,pa onda pošto su u ritmu išle žurke ode sve u šašu...

17. karate

Oho, znači koleginica...

18. džogirala

Ovo je neka šifra za drogirati :)

19. da,bre,karate:)
    pre 12-13 god. jbt!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.