U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
lolololo,đoni,džogirala svakog dana skoro,bila u vrhunskoj formi,a posle sam počela da zgovnjavam izlascima i nespavanjem od po par dana,jbg.mada,yoga mi posle kulj došla.
Ja sam već nabrajao šta sam sve trenirao, već sam prve vežbe radio sa 5 godina, onako rekreativno.
ljudi,ja polako palim,idem kod mojih roditElja,pozdrav,bleja,blabla!
Шта је сад ово, више нисте патке?
hahaha,ela carice.ma,ja baš uživala i na treninzima i ovako za bilo koji sprt,mada i dan danas mislim da je trčanje i yoga keva.
Koji si ti kontraš Ella, ista kao Džanki. xD Ja na leto idem za crni, ali tehnički.
yogu radih sama,sat vremena dnevno,pa kad nemam vremena 5 tibetanaca.
mene su zvali divljak,nikad nisam htela da se mazim kao mala i da sedam ljudima u krilo,a ako me neko pomazi,il' poljubi brisala se i bežala iza mojih.
Mene familija sjebala nadimkom, ko još stoku od deteta može da zove Nane?!
sama,skroz,biram vežbe,meditiram,nema tuđeg glasa,ni drugih ljudi pored.mada,razmišljala i ja da krenem da vidim kakav je trip i da li vredi.
heheh,pa kaj da nee:)samo da vidimo gde je i koliko je?nije baš jeftina yoga ovden.
Yo, yo!
yoooo!
Šta ra'ite? :)
ja se pakiram,spremam da jedem i brbljam.toi?:)
yo edi, kako ide? :)
Jebi, jebi. :)
Ja svašta radim. Malo čet, malo igram neka sranja...
a, jebem periferno, sad mi primarna hrana!gladna k'o vuk!
Odoh da lajferišem, ćaos blejači.
ja imam na fejsu par grupa yoga,pogledni.imaju sale duž celog bg-a.ima i neka yoga kod železničke za dž,ali ne znam ni kakva je mni ko drži,verovatno je gužva...