Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
TOOOOOOOOO!
nećemo da menjamo stare dobre navike,tako je sejo!
Vi me baš ložite...
http://youtu.be/4qHX493bB3U
ponedeljkom?ma,neće ovaj moj da vidi daljinac u narednih mesec dana,kakav je to način?lolololo
eddie,propustio si smeđu,crnu i plavu damu,mog'o si da biraš.bataci,trtice,pačija prsa,ih!suhomesnato!
A dajte slikeeeeeeeee!
znam i zašto i šta je utorkom.ma,nema da se određuje dan,kako vetar duva,tak' se i bataci kače,treba biti spontan!
lololo!eddie,belo,ili crno meso?
Ma dajte sve!
jeste,sad ću da kačim kad se njima i njemu nakrivi,NEMA!kad bataci prolete,proleteli,ko vide-video,ko nije-gledao ligu šampiona,lololo!
Ćete da izbacujete slike? :p
i posle nisu krivi,kako nisu?lolololo
eddie,lepota je u spontanosti,naiđeš,kad,gle-sisa,ju-batak!i obraduješ se!
ja sad idem da izbanjam svoje telce,pa polako na bus,navrnuću da vidim šta radite posle tuške:)
:(
eddie,nemoj da si tužan,pa ela i ja pravimo foto sešn uskoro,ne znamo kog dana će da nam se nakrivi da plasiramo,ali biće,lololo
Javite mi na pvt. :p
šta je to pvt?lolololo
biće bataka prste da poližeš,to ti garantujemo seja i ja.