TOOOOOOOOO!
nećemo da menjamo stare dobre navike,tako je sejo!
Vi me baš ložite...
http://youtu.be/4qHX493bB3U
ponedeljkom?ma,neće ovaj moj da vidi daljinac u narednih mesec dana,kakav je to način?lolololo
eddie,propustio si smeđu,crnu i plavu damu,mog'o si da biraš.bataci,trtice,pačija prsa,ih!suhomesnato!
A dajte slikeeeeeeeee!
znam i zašto i šta je utorkom.ma,nema da se određuje dan,kako vetar duva,tak' se i bataci kače,treba biti spontan!
lololo!eddie,belo,ili crno meso?
Ma dajte sve!
jeste,sad ću da kačim kad se njima i njemu nakrivi,NEMA!kad bataci prolete,proleteli,ko vide-video,ko nije-gledao ligu šampiona,lololo!
Ćete da izbacujete slike? :p
i posle nisu krivi,kako nisu?lolololo
eddie,lepota je u spontanosti,naiđeš,kad,gle-sisa,ju-batak!i obraduješ se!
ja sad idem da izbanjam svoje telce,pa polako na bus,navrnuću da vidim šta radite posle tuške:)
:(
eddie,nemoj da si tužan,pa ela i ja pravimo foto sešn uskoro,ne znamo kog dana će da nam se nakrivi da plasiramo,ali biće,lololo
Javite mi na pvt. :p
šta je to pvt?lolololo
biće bataka prste da poližeš,to ti garantujemo seja i ja.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
TOOOOOOOOO!
nećemo da menjamo stare dobre navike,tako je sejo!
Vi me baš ložite...
http://youtu.be/4qHX493bB3U
ponedeljkom?ma,neće ovaj moj da vidi daljinac u narednih mesec dana,kakav je to način?lolololo
eddie,propustio si smeđu,crnu i plavu damu,mog'o si da biraš.bataci,trtice,pačija prsa,ih!suhomesnato!
A dajte slikeeeeeeeee!
znam i zašto i šta je utorkom.ma,nema da se određuje dan,kako vetar duva,tak' se i bataci kače,treba biti spontan!
lololo!eddie,belo,ili crno meso?
Ma dajte sve!
jeste,sad ću da kačim kad se njima i njemu nakrivi,NEMA!kad bataci prolete,proleteli,ko vide-video,ko nije-gledao ligu šampiona,lololo!
Ćete da izbacujete slike? :p
i posle nisu krivi,kako nisu?lolololo
eddie,lepota je u spontanosti,naiđeš,kad,gle-sisa,ju-batak!i obraduješ se!
ja sad idem da izbanjam svoje telce,pa polako na bus,navrnuću da vidim šta radite posle tuške:)
:(
eddie,nemoj da si tužan,pa ela i ja pravimo foto sešn uskoro,ne znamo kog dana će da nam se nakrivi da plasiramo,ali biće,lololo
Javite mi na pvt. :p
šta je to pvt?lolololo
biće bataka prste da poližeš,to ti garantujemo seja i ja.