Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
najbolji ste!
ne bi imalo smisla,nikako.
E, kul.
sve znamo i radimo na tom planu uvek.osveženje je na šanku,levo.
jebena familija, baba i keva u istoj kući oma miriše sačma
au,sad će da lete varnice!
Caro, stvarno se zoveš Vanja?
A jbg ti Edii, prvu ličnu inf objavim na sajtu i oma mi niko ne veruje lololo
Što se ne bi zvao Vanja? :)
Otkud znam. lolol
Do skoro sam se ložio na jednu Vanju...možda mi zato čudno. :)
lolololo, e vidiš nikada nisam jebo Vanju a baš bi bilo kul. MOraću da poradim na tome lolololo
Ahahah. Ko'lko bi to bilo dobro.
e a reci da se ostvari lolololo
Ili da branisalv obrne branislavu mada nijje to to
lololololo
Eto ti zadatka za leto...jebi neku Vanju. :)
Za moje ime to ne može. :/
moj bivši jedan branislav je bio s jednom branislavom,lololo
eh, ja sam ove druge batake propustio...
ali zato oni prvi :))))))))
Ušao sam na kratko samo pa moram da bežim.
Caro pročitao sam. Ti moraš jebati neku Vanju. To je totalno kul...ali skroz. I nije isto kao Branislava i Branislav....ovo je nešto drugo. Isto je skroz.
Ja mogu neku strankinju koja se zove Nikola. Video sam da ima....nije Nikolina isto a i de ćeš bre naći Nikolinu, nigde ih nema......kad malo bolje razmislim ni strankinja sa imenom Nikola nisam nešto video.....ma daj bilo šta, jebo ime :)
Nisam ja prvi počeo.....ovaj....Matriks je :))))
Tako mali a već bezobrazan :)))) cccc
Tačno, ako se otvori na vreme neće onda biti konzerva :))))
Ja znam dve :P