Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Nije bitno matrikse, nema vajde od opisa ja sam ionako mator čovek koji mnogo ne putuje i retko se druži sa rajom sa strane (jbg, posao, žena, deca, škola...). Mogu da pretpostavim po defkama da je kul lik i to mi je dosta :)

natnat, moram da se nasmejem kad je ovo najbolja fora koju sam čuo danas :))))

2. Sinak, jesi li se malo uozbiljio, nema više lajkovanja?
    A bruce, mi smo beše generacija...

3. Pa dolazi nekad u NS, inače ga ne bih upoznao, moguće da kad se vrne da navrne i u BG, a videh ovo za Adu, možda izmolim od keve da me pusti...

4. 39 godina je za muškarca kraj zajebancije i početak kraja, za ženu je to početak zajebancije :)))

vi tek postanete pravi likovi za zabavu kad prestanete da brinete za stvari o kojima muškarci tek onda počinju da brinu...

5. To sam radio kad sam imao neki trip da je i ovo igrica poput traviana i tih gluposti jer sam to igrao kao lud, posle mi bi žao i samo sam čekao kad će da skinu, drago mi je što jesu.

6. za ženu je to početak zajebancije :)))

Nisi ni svestan koliko si u pravu, uvek za zajebaciju, ali nikad kao sad :)))

7. vi tek postanete pravi likovi za zabavu kad prestanete da brinete za stvari o kojima muškarci tek onda počinju da brinu...

Opet se osećam hibridno, već moram da krenem sa redovnim brijanjem a ja jednostavno nemam vremena... I još ko zna koliko stvari moram sam da uradim...

8. pa realno je :)))

9. Pa čekaj, bruce, sa kime ćemo mi da se zajebavamo ako vi padnete u bedak?

10. matrikse, ja sam sa 16 realno imao 35, sa 30 sam realno imao 26, sad sa 39 se osećam kao da imam 21 - evo, npr. tek sad završavam fakultet - imam seminarski za sredu da napišem i da spremim ispit, a ja blejim ovde :)

11. natnat

Pa čekaj, bruce, sa kime ćemo mi da se zajebavamo ako vi padnete u bedak?

Pa sa mladom piletinom, pobogu Nato. :)

12. Pa čekaj, bruce, sa kime ćemo mi da se zajebavamo ako vi padnete u bedak?

ne mogu ja da padnem u bedak - za koji dan mi stiže beba, ćera ima tek 5 godinica, a veliki sam boem u duši... meni je čaša uvek prepuna, čak i kad nema ništa u njoj :)

13. matrikse, ja sam sa 16 realno imao 35

Ovde je slučaj, 15 a osećanje tela sa sve krivom kičmom 45.

14. jeeeej, stigla staklena :)
    sa piletinom, naravno, i žene mogu biti pilićari
    (matrikse, sad si ugasio :)))

15. Des Matrikse, nikako da te pozdravim. :)

16. Ovde je slučaj, 15 a osećanje tela sa sve krivom kičmom 45.

Šta znači kriva kičma? Pubertetski kriva, ili nešto ozbiljno?

17. Ćao staklena. Brus uopšteno kriva kičma, nije sad nešto baš baš ozbiljno ali opet se i sa tim osećam jako matoro, pogotovo što i razmišljam kao jedan matorac.

18. Okej, piletina znači. Reći ću mužu, mislim da će me razumeti :)

19. Slušaj starijeg, ali ne idi za njim jer puno sere pa može da te uprska :)
    Meni je kičma bila kriva u prvom srednje jer sam naglo izrastao, a ostao na istoj težini... Idi u teretanu (neku ozbiljnu), nemoj da te bude blam, pitaj trenera da ti napravi program za ojačanje leđnih i vratnih mišića i ramena - ja sam kičmu ispravio za godinu dana čim je imalo šta da je drži. Da ti ne pričam i o ojačanju duhovne kičme - porasla mi jaja duplo zajedno sa mišićima (žene izvin`te na upotrebi latinskog :)

20. Slušaj starijeg, ali ne idi za njim jer puno sere pa može da te uprska :)
    Meni je kičma bila kriva u prvom srednje jer sam naglo izrastao, a ostao na istoj težini... Idi u teretanu (neku ozbiljnu), nemoj da te bude blam, pitaj trenera da ti napravi program za ojačanje leđnih i vratnih mišića i ramena - ja sam kičmu ispravio za godinu dana čim je imalo šta da je drži. Da ti ne pričam i o ojačanju duhovne kičme - porasla mi jaja duplo zajedno sa mišićima (žene izvin`te na upotrebi latinskog :)

Ja nisam naglo izrastao, već sam kako su godine išle ja sve brže rastao, kao topola kad raste ako me razumeš, izeš teretanu kad sve te mogu kod kuće da radim, a i treninzi imaju gomilu vežbu koje su korisnije od sprava u teretani. Toliko vežbi znam, a neke sam i sam smislio.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.