Kvaksonska loža - Moćne patke

1. evo, moram da idem, bojim se da ne dobijem čmičak ako odbijem trudnicu :)

2. Vozdra, blejači. :)

3. samo da se javim,ušla u kuću i izlazim!kuckamo se lejtr.mwazilj*

4. Pa gde ste svi kad ja pravim pauzu? :(

5. ima li kga na ovim temama, đe se melje

6. Des Buri, otkud ti ovde? :)

7. vrnula se na kratko,došla doma,pa malo sa mojima uživam,pa napoljence.kako ide učkanje staklena?đe s' buri?

8. jebote, kad ja dođem svi pobegnu, kao vaške da imam...

9. Jeste li to vi patke, ili je ovo neka nova igra?

10. nema više patke, sad je bleja - stojimo na ćošku i blejimo :)
    sve isto samo bez pominjanja definicija...

11. Brus, videh da mnogo gotiviš Vehbiju, ja sam ga upoznao kad smo pravili neko ''grudvanje'' na Limanskom parku. :D

12. E, to mi se već više sviđa. Ja volim da blejim, bleja je moj lajtmotiv!

13. Pozdrav!

nema više patke, sad je bleja - stojimo na ćošku i blejimo :)
    sve isto samo bez pominjanja definicija

A što majku mu!?
    Zabranio nam neko?

14. Evo me opet. Mardžori, učenje ide ide, pa stane. :) A ti se lepo provedi napolju.
    Pozdrav ostalima!

15. Brus, videh da mnogo gotiviš Vehbiju, ja sam ga upoznao kad smo pravili neko ''grudvanje'' na Limanskom parku. :D

Ne da ga gotivim, nego je lik ladno jedan od prva dva autora koji su mi se uopšte OBRATILI na ovom sajtu... a definicije su mu legendarno dobre. O navataru da ne pričam :)
    Jedan je od ljudi za koje bi mogao da se zakunem da bi mi bio dobar ortak da smo se upoznali mimo sajta...

Shanz, nije niko zabranio, nego su krenule optužbe da se ovde samo lajkuje, a to je jedini način da dokažemo da nije istina. Jbg, ionako postoji sistem praćenja - čemu onda dupliranje na temi koja nam više znači za zezanje.

16. Ja sam ovde pogubljena ,odoh na onu našu temu...

17. Ja sam ovde pogubljena ,odoh na onu našu temu...

hahaha!

18. Eto, još mi se i smeješ :)))

19. I tako mi ode keva. :D Brus, on je sa svima onako kul ortak, a njegov izgled je potpuno čudan, neću ti dati njegov opis javno bez njegovog znanja, ali lik baš ume i da svira i da se zajebava.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.