Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kupio si me. :) Aj, uzdravlje!
Joj kad bane Mara leteće perje :))))))))
Ja više volim ovo
http://i53.tinypic.com/531ncl.jpg
I moj Džaf kad me vidi... Auuuu, leteće peruške svuda po temi! :(
Pobegoše svi s ćoška
:otvaram vino:
:Točim u čašu:
:Prosipam malo u pikslu:
:cirkam:
Biće zajebano. Moram neki pancir da nabavim, da me neko zalutalo tane ne pogodi u grudi junačke. Uvek nevini najebu ;)
Boli te uvo. :) Imaš Gorski Vijenac tamo, baš sam se raspisala.. Odoh na spavanje. Kuckamo se ovih dana.
Aj sad ću i ja na kunt, dosta je bilo za danas....Napunismo 50 strana na ćošku :)
mara došla i vid'la.ostala bez tipkanja,lolololo!
sestra ela mi je k'o drugo ja,ljubim je sve zna kako kaj da reče:)
manijak je banovan za daljinac na 12432 dana.
vinjak je okovan i držim gE ispod jastuKa.
pozdravljam ćoše i sviju,a za sve ostalo mi se javite tmrw,sad jedva trepkam,mislim da je vops dobro odradiJo pos'o.
mwaham ve*
:bleji oslonjen na ćoše: Ima li koga?
:došao na ćošak i upalio cigaru:
Aloooooo
O napokon da neko dođe.
Ej de si Matriks.
Koliko već blejiš na ćošku?
Kad ti je ona proba za školu?
Nema probe, većina njih ne može na trening pa ga nema, a mislim da je možda sakupio trener dovoljno igrača... Blejim 2 sata...
E jebiga....
Ja sam igrao basket i fudbal za školu ali kod nas su drugačije birali.
Naprave neki turnir između razreda i onda biraju tako.
Sećam se da sam imao problem zbog nediscipline na časovima pa su me izabrali ali su mi u početku slabo davali šansu da igram. Morao je da me izabere za basket jer sam punio al me nije gotivio, pa me je zajebavao. Na kraju je shvatio da mora da počne da me uvodi jer drugi igraju sa najbollim igračima i da ih boli baš uvo ko je nedisciplinovan. Uzeli smo opštinsko a kada smo prešli na gradsko opet je počeo da isteruje nešto i držao me je na klupi. Uzeo sam torbu i otišao. Nisam više igrao.
Ma jebeš školu, ja se već bavim karateom a 17 medalja za godinu dana nije baš malo.
I to što kažeš. 17 medalja je odlično.
Idem da se ošišam. Ubrzo se vraćam.
Okej, ja ću malo da blejim po drugim sajtovima...
Dje ste, banditi. Sta ima?
Ništa Jezo, ti?