Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Какав сад блеја?

2. Blejanje Džanki...

3. Ništa Jezo, ti?

Kao sto kaze naslov, blejacina teska. Razmisljam sta cu da radim danas, ali mi se ne izlazi po ovom vetru.

4. Uh, ta košava, sve mi leti na terasi, a ja uskoro moram u radnju...

5. Ne pokusavaj da citas novine na ulici. Ja se zajeb'o...

6. Ne pokusavaj da citas novine na ulici. Ja se zajeb'o...

Hahahahhaahhahahahahah a ja novine nisam čitao jedno 5 godina, mogao bih da kupim jedne kad se budem vraćao iz radnje.

7. Ako hoces da se malo istrcis, kupi obavezno :)

8. Ma neka, da hoću da se istrčim sad bih bio na basketu ili fudbalu, nego da pročitam, da vidim šta sad seru, radnja je od mene 5 minuta hoda...

9. Ej de ste Blejači. Evo ja se šišao. Moram lep da budem danas. Derbi u rukometu i vaterpolu. Kakva nedelja :)))

10. Des' Dzoni. Ides na obe tekme? U vaterpolu ce biti pranja, rukomet bi mogao da bude interesantan.

11. Des' Dzoni. Ides na obe tekme?

Još ne znam dal se poklapaju. Nisam ni proveravao. Imamo mi u ekipi organizatora ;))))

U vaterpolu ce biti pranja, rukomet bi mogao da bude interesantan.

Da mada prošli vaterpolo Derbi je bio dobar. 11-7 ali igrala je Zvezda dobro. Ne znam da li znaš ali malo se isčupala Zvezda u vaterpolu i igraju OK.
    U rukometu je počeo pičvajz još na konferenciji za štampu. Biće ludo. AKo se preklapa idem na rukomet.

12. Odoh ja malo da blejim za učenjem i novinama, kuckamo se oko 3-4 posle podne...

13. Aj uživaj matriks i zagrej malo tu stolicu...nemoj ja da ti banem na roditeljski :))))

14. Gledao sam konferenciju, Butulija se malo proseravao, mada mislim da nije trebalo da nam uzmu one bodove zbog dugovanja. Sto se vaterpola tice, najzanimljiviji je duel Pijetlovica, valjda ce ovaj vas imati malo milosti.Lepo je sto smo oporavili vaterpolo klub, ali nesto sumnjam da ce to da potraje, neko ce vec morati da dodje i da zasere stvar.

Uzdravlje, Nidzo.

15. mada mislim da nije trebalo da nam uzmu one bodove zbog dugovanja.

Nisu ali najavili su da će to uraditi ako ne sredite to i niste. Ja bi zbog zanimljivosti prvenstva ostavio Zvezdi te bodove, jer ovak ispada da je Partizan sredio da se uzmu bodovi a mislim da to nije istina.
    Znaš šta. Ja volim Partizan u svim sportovima. Boćanje ako treba i dobro je da se malo dižete u vaterpolu. Ko zna. Možda ako, kao što kažeš ne zaseru, bude i tu derbi.

16. Volim i ja Zvezdu u svim sportovima, ali u poslednje vreme smo stekli talenat da sjebemo sve sto vredi. Za ovo skidanje bodova, kontam, kad bi se sprovodilo bas kako treba, pola klubova bi zavrsilo u minusu sa bodovima, svi zivi duguju.

17. Ma da. Ali nisam baš to skidanje bodova ispratio najbolje.
    Mada to je meni smešno. Pa znaš koliki su dugovi Mančester Junajteda. Mislim, stotine miliona evra. Svi i u svetu duguju pa nikom ništa. Nisam to ispratio pa se ne razumem baš ali gledajuči na to kao ljubitelj sporta, nisam za skidanje bodova bilo kome ako će to da ubije trku za trofejom i onaj adrenalin koji se stvara borbom, zbog kog i idem na utakmice.

18. Nije ni ovako sve gotovo, ako dobijemo, bice 2 boda razlike, znaci jedan kiks Partizana i eto frke. Mada, kazu da ce nam vratiti ta dva boda, posto smo ulozili zalbu. Ako nam vrate, tek ce to da bude sranje. Neka ispadnu dosledni, ovako ce samo uneti dodatnu tenziju medju klubove.

19. Ma šta bude, biće....samo nek se igra.
    Odoh u bleju malo.
    Vidimo se kasnije.

20. Џонсоне, рек'о да ти пошаљем нешто да чујеш, ал' ај касније. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.