Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ajd' Dzoni... Ahoj Buks.
'Де си Језо, шта радиш брале? :)
Ne znam ni ja, da ti pravo kazem. Nesto sam bolesan, razmisljam kojom anestezijom da se nalijem.
И ја сам болестан, пробудио се јутрос мртав. Ево малаксао сам цео. Имам један старопрамен и много вутре, ваљда ће ми помоћи. Нека прехлада јебем ли га шта је. :Ѕ
Malo je jedan...Ja cu neku zesticu, sto i tebi preporucujem. Boli te uvo, imas cime da se inhaliras :)
Инхејл битнији од свега. :)
Не разумем како ме је одједном сасекло, баш се одвратно осећам. Ал' добро, укључио сам фрути лупс, правим музикицу, ђускам и ваљда ћу се мало презнојити да скинем то макар мало :) После на ледан туш, па онда у мртвачницу хахаха :)
Svaka cast na volji. Ja nemam snage ni da gledam u pravcu palica, odma' pocnem da kasljem :) Sve pravis u lupsu, ili ima i neke zive svirke?
Па оно, нема живе свирке, ал' су све моје ноте и то. Лупове правим своје, па их онда само модификујем по стилу траке које радим. :)
Ту сам за 10 минута, одо до апотеке, баш ми је лоше одједном..
Odo i ja da uzmem neki pelindzer, ne ide mi radza.
Ау, значи кад нисам пао напољу. Ветар замало да ме одува..
Drz' se, brate, stvarno izuva iz cipela. Kakav si preparat kupio? Ja sam uzno Gorki i kolo limuna.
Ја узео Фервекс и ево мотам буксну. Лимуна није било, на пијаци све неки бљутави :/
Језиви, нешто су почели да нас хејтују. Мене и тебе. Шта им је кој' курац?
Ko, brate? Mislis na to sto smo jedini na temi? Jebi ga, ostali su zdravi i verovatno pustaju zmajeve po ovoj vetrustini.
Не сад, него уопште. Верујем да си извалио, ал' нека. Нек' цркну душмани!!
Шта има овако, кад си код Жике?
Mozda sutra svrnem sa burazerom, ako mi bude malo bolje. Nisam primetio da me hejtuju, posto nikad nisam usao sa nekim u spiku, osim sa vama ovde.
O, Ella :) Drvo ti pojelo zmaja, pa dosla 'vamo :)
Ту сам ја, него ми је овде блеја постала потпуно неинтересантна. Исте приче се воде, кад год неко покуша о некој другој теми једноставно бива искулиран. Ал' добро, нема у томе ничег лоше. Зато боље искулирати долазак овде, а блејати по другим темама.
To, nemam više šta da učim, pa ću malo da blejim sa vama. :D
Koji vetar majke mu ga spalim, sad bih čitao novine na terasi, a sad mogu samo da ovde blejim sa muzikom.