U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Prskeeeeeeee!!!!
Pa jebem li ga....ko zna, Biće ovo izgleda duga borba al' šta ćeš kad je rat, rat je....
Pekky
Ćao, Moly. :) Šta ima?
popustio me sevdah sto sam greskom obrisala svoj poset prvenac pa odlucih da vidim sta se desava medju perjem kad ono leti na sve strane ...jel haluciniram il nas zovu patko-gejovima ? :)
izvojevasmo za danas,valjda.
Odoh da spavam, izmorilo me ovo silno arčenje i jahanje lololo
Kuckamo se tumoroV agen! Aj' uzdravlje! :)
qnoć ella
Laku noć Patkella! :)
Pa tako nešto. Zaratismo malo i tako.
Ej Ela, laku noć.
Laku noć Patkella! :)
savrsen naziv! laku noc ella
MOŽ MISLITI BEZOBRAZLUKA?! :)
Laku noć, ella. :)
Samo još ovo da dodam: SRAM IH BILO!!! lolololollllolololo
Pa tako nešto. Zaratismo malo i tako.
znam da cu sada da zvucim ko neka tetka (ne mislim gej tetka ;) al tacno sam znala da ce neka prica 'sta koji q..' da krene...
Pa dobro. Prošlo je.
Nego bre neću da bacam soma sa ovim nalogom a jedan se valja po glavi, valjda ću ga zapamtiti do 02. kad mi onaj ban prestaje.
patkela bratela ku noć!:)
Da, bilo je pitanje trenutka.
Jes da su oni moji ortaci sa TETRE, ali, prećeraše ga, ozbiljno...
ja sam lepo rekla pre koji dan-aj da vidimo koliko će ljubav da traje.
Opet kad sve prođe, mi ostajemo i oni ostaju pa ide dalje....zvuči k'o neki film....."Rat Patki i Jebača"........Stiven Spilberg
ma,bez pataka jebali ni ne bi.