jeij,tu je matriks!b.m.ja ti rekla šta je najboljše.a i uostalom ovde se svi lepo ispričamo,nema nekih pretenzija ni gluposti,hvaljenja,izbacivanja ništavila i ostalog,što je oke da se ispričaš sa oke ekipom.
dobar je mali matrix, šteta što je sve ovo preozbiljno shvatao, zelen je još...voleo bi da se vrati, neka se zeza dečko malo, konačno je našao ekipu sa kojom se kapira...
jeij,tu je matriks!b.m.ja ti rekla šta je najboljše.a i uostalom ovde se svi lepo ispričamo,nema nekih pretenzija ni gluposti,hvaljenja,izbacivanja ništavila i ostalog,što je oke da se ispričaš sa oke ekipom.
Pa da, tamo kanališem negativnu energiju, ovde skupljam pozitivnu...balans,m:)
dobar je mali matrix, šteta što je sve ovo preozbiljno shvatao, zelen je još...voleo bi da se vrati, neka se zeza dečko malo, konačno je našao ekipu sa kojom se kapira...
au moram da vratim film da vidim sve sto se slucilo..
au sad sam sve pregledala...drago mi je sto ste ispali toliko kul :) stvarno je smesno da neko moze tako da sisti..no dobro sto bi rekla jedna meni draga novosadjanka' Svaka budla ima svoje veselje' :)
ja imam vrlo razvijen sistem za brisanje takvih slika iz glave a znaci mi da vidim ovakvo prskanje ega jer planiram da radim disertaciju iz psihoanalize u knjizevnosti ovo mi dodje ko slikovnica za to ;)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
a ja tu neđe između dvije vatre...
Drž se KVAKxnomaniače.....jebena je to situacija...
http://www.dodaj.rs/f/j/xs/4tAaGjMk/matriks.png
Tu je Matriks, napustio nas nije! :)
ah...kao sto je govorio jedan lik onako sa raspad glasom na zurci bigza zabode i ponavlja " ne daj Boze da se Srbi sloze.." :D
buxnomaniak
a ja tu neđe između dvije vatre...
ko sto procitah pre neki dan' na muci se poznaju Japanci' :)
da je ovde neka sujeta-ego ja ja ja vidi mene aktivnost nig'da ja patka postala ne bi :)
Pa da, tamo kanališem negativnu energiju, ovde skupljam pozitivnu...balans,m:)
au moram da vratim film da vidim sve sto se slucilo..
ma,ispucavanje ega da je spucala bih u sekundi,to smisla nema.
au sad sam sve pregledala...drago mi je sto ste ispali toliko kul :) stvarno je smesno da neko moze tako da sisti..no dobro sto bi rekla jedna meni draga novosadjanka' Svaka budla ima svoje veselje' :)
ja mogu sve,ali oni konji mi zgadiše pivo.
axaxaxaxaxax napisala sam jedno lagano somce da se opustim... :) marya draga predji na vino pa da nazdravimo :)
nema vina sad,već uprela vops.živeli!
ziveli! moracu sutra vise da nadgledam sta se desava ovde ...
gledaj,nadam se da neće da bude animal planet molesting moly:)
ja imam vrlo razvijen sistem za brisanje takvih slika iz glave a znaci mi da vidim ovakvo prskanje ega jer planiram da radim disertaciju iz psihoanalize u knjizevnosti ovo mi dodje ko slikovnica za to ;)
sve su to projekcije kad dotle dođe.i gud for ju,psihologija mi je jedna od odrađenih tema i prezentacija.kulj.
eee bas tako frustracija-porojetovanje...krug :) ..ihhh znala sam ja da nismo slucajno jato ;)