Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Odoh da izvarim pljugu i evo me nazad...jao kako mi se puši cigara
Bi je to lep dan. Tada sam imao tri godine i pojma nemam šta sam radio. Verovatno sam kredom pisao Partizan ispred ulaza :)
Ja sam tih dana, kako kažu, prvi put zapevao :) U pitanju je "Čokolada" od Idola :)
Ja sam tih dana plakala u bolnici :)
Ja sam se tada baš doselio na Galeniku i sigurno sam blejao na terenu ispred zgrade na Galenici.
Peo si mi se na terasu :D
hehehe....a ja nisam imao terasu, koji smor.....sada imam terasu na BK i ekstra je
http://kitty.blogsport.de/images/donald_duck_happy_birthday_2_years.png
Sada sam i ja poslao zahtev za ponudu sa datumom 24.10.2010.
Danas smo dekoncentrisane patke
E, Đoni, da znaš da su to prve stvari kojih se sećam u životu, ti i Slavko iz moje zgrade, kako se pentrate na terasu, a ja ne mogu da vidim ko je tu, od onog betonskog zidića na terasama.
Sećam se i ja. E nedavno sam video Slavišu sa devojkom, ili mu je to žena već, ne znam. Nije se promenio ni mrvicu....Jel još ima onu gomilu mačaka po kući k'o Koštunica?
I Ela, beži ranije s' posla, rođendan ti je.....
Želim ti mnogo novca, zdravlja i sreće. Sve ostalo imaš kod kineza :)
http://dfkblog.files.wordpress.com/2010/12/pivo_jpg.jpg
Živeli!
OooooU da, videću šta mogu da poradim po tom pitanju. :) Moram da izađem ranije da završim onaj cheese cake što ga sinoć počeh praviti..i da napravim profiterole mmm njam! :)
Hahahhahaha fala Bruce. :)
Živeliiiiiiiiiii! I posluži se tortom, servirana je pre sat vremena ;)
Đoni, ima Slavko i dalje mačke, tj. sada ih ima njegova keva, pošto se on preselio sa verenicom. He he, preselio se u istu zgradu, samo sprat iznad :)
Evo nam ga i Bruce. Još Matriks i Staklena da kvaknu, pa da jezerce odiše starim šmekom.
Potpisujem, sve najbolje i neka ti se sve želje ispune, morao sam da se javim samo da čestitam. Zdravo.
OĆU
OĆU
A oni su mi nešto gotivni, sto godina su zajedno a i kad smo bili klinci uvek su nešto šurovali.....ustvari jel i dalje sa onom crnom Jelenom iz 29. ili 27. tako nešto?.........
Moj omiljeni kolač.