Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Odoh da izvarim pljugu i evo me nazad...jao kako mi se puši cigara

2. 30.03.1984

Bi je to lep dan. Tada sam imao tri godine i pojma nemam šta sam radio. Verovatno sam kredom pisao Partizan ispred ulaza :)

3. Ja sam tih dana, kako kažu, prvi put zapevao :) U pitanju je "Čokolada" od Idola :)

4. Ja sam tih dana plakala u bolnici :)

5. Ja sam se tada baš doselio na Galeniku i sigurno sam blejao na terenu ispred zgrade na Galenici.

6. Peo si mi se na terasu :D

7. Peo si mi se na terasu :D

hehehe....a ja nisam imao terasu, koji smor.....sada imam terasu na BK i ekstra je

8. Sada sam i ja poslao zahtev za ponudu sa datumom 24.10.2010.
    Danas smo dekoncentrisane patke

9. E, Đoni, da znaš da su to prve stvari kojih se sećam u životu, ti i Slavko iz moje zgrade, kako se pentrate na terasu, a ja ne mogu da vidim ko je tu, od onog betonskog zidića na terasama.

10. Sećam se i ja. E nedavno sam video Slavišu sa devojkom, ili mu je to žena već, ne znam. Nije se promenio ni mrvicu....Jel još ima onu gomilu mačaka po kući k'o Koštunica?

11. I Ela, beži ranije s' posla, rođendan ti je.....

12. Želim ti mnogo novca, zdravlja i sreće. Sve ostalo imaš kod kineza :)

http://dfkblog.files.wordpress.com/2010/12/pivo_jpg.jpg

Živeli!

13. OooooU da, videću šta mogu da poradim po tom pitanju. :) Moram da izađem ranije da završim onaj cheese cake što ga sinoć počeh praviti..i da napravim profiterole mmm njam! :)

14. Želim ti mnogo novca, zdravlja i sreće. Sve ostalo imaš kod kineza :)

Hahahhahaha fala Bruce. :)
    Živeliiiiiiiiiii! I posluži se tortom, servirana je pre sat vremena ;)

15. Đoni, ima Slavko i dalje mačke, tj. sada ih ima njegova keva, pošto se on preselio sa verenicom. He he, preselio se u istu zgradu, samo sprat iznad :)

Evo nam ga i Bruce. Još Matriks i Staklena da kvaknu, pa da jezerce odiše starim šmekom.

16. Želim ti mnogo novca, zdravlja i sreće. Sve ostalo imaš kod kineza :)

Potpisujem, sve najbolje i neka ti se sve želje ispune, morao sam da se javim samo da čestitam. Zdravo.

17. cheese cake

OĆU

profiterole

OĆU

18. He he, preselio se u istu zgradu, samo sprat iznad :)

A oni su mi nešto gotivni, sto godina su zajedno a i kad smo bili klinci uvek su nešto šurovali.....ustvari jel i dalje sa onom crnom Jelenom iz 29. ili 27. tako nešto?.........

19. profiterole

Moj omiljeni kolač.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.