Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ja se izvinjavam što sinoć ne zaplivah jezercetom, ne volim kada je prljavo.

Pa verujem da ni ovih dana neće bit ništa čistije

2. ĐoUni, baš mi je drago što te odbanovaše pre vremena! :) Vidiš šta čini LEEEEPO ponašanje :D

3. Pa verujem da ni ovih dana neće bit ništa čistije

U to budi siguran!

4. Vidiš šta čini LEEEEPO ponašanje :D

hehehe.....pa ono bio sam miran, što jes' jes......
    Bacio sam pogled na somove što ste pisali. Dobri ste bili i pored teške situacije...

5. Evo Agi, odbanovali me. A imao sam par ideja za somiće i svi mi isplivali iz glave negde, ne mogu ničega da se setim..
    Des Peki

6. E što sam doručkovao odmah čim sam ustao. Nešto sam bi gladan i sada mi muka. Kako mi ne leži da odmh doručkujem, strašno

7. E da jbt ELA SREĆAN ROĐENDAN....umalo da zaboravim........

http://i51.tinypic.com/mab3b7.jpg

Evo kolačić-patkica od mene

8. A jesu jestivi ovi mali pačići okolo?

9. Jeeesu, napravljeni su od fondana ;)

10. ŽIVELIIIIIIIIIII, da nazdravimo mojim omiljenim pićem
    http://i53.tinypic.com/30ac6zb.jpg

11. Živeli, patke. Đoni, pa zapisuj te somove, majku mu, je l' nas Brus lepo učio? Evo, ja sam danas pripremio dva-tri :)

12. Ma nema veze, ionako najbolje bubnu oni što odjednom se pojave i šljus......

13. Nego Ela jel pičiš negde, nešto za rođendan da se alkoholišeš ili ćeš mirno da proslaviš?

14. Nego Ela jel pičiš negde, nešto za rođendan da se alkoholišeš ili ćeš mirno da proslaviš?

Ma praviću u stanu neki džumbus :D

15. A da, Eli... živeli u tvoje ime!!! Sada vidim da je 30.03. :)

Želim ti da postaneš patka nad patkama :D

16. Pametno. meni rođendan pada na Uskrs ove godine, tako da ću ga proslaviti u skladu sa tim. Nema alkoholisanja i divljanja. Ipak ako se desi tako da zapadne, onda ću da iskuliram. Al' organizovaću neko rođendansko tucanje :)

17. Al' organizovaću neko rođendansko tucanje :)

Kako ovo lepo zvuči!!! :D

Hvala Agiiiiiiiiiiiiiiiii! :) Nego, ne znam šta ovo tačno znači:

Želim ti da postaneš patka nad patkama :D

:DDDDD

18. hahahahhaha joooj kako sam se sada smejala samoj sebi! Popunjavam neki radni nalog i za današnji dan mahinalno napišem 30.03.1984. :DDD

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.