Au bio sam od onog zadnjeg posta do sada na sastanku kod direktora. Mozak me boli. Možda definišem bol u mozgu ali samo ako me prođe isti pa da mogu smislenu rečenicu da napišem
Ma nije loš, nego sastavili neki izveštaj protiv njega pa sada mi da sada napravimo kontra-izveštaj....to jest izveštaj u kom se prvo pravdamo u vezi njihovog napada a onda da mi napadnemo....može li jedan dan da bude opušten...
Kvaktrikse, to mi je željeni poklon!!! A ukoliko ne budeš hteo da poslušaš, preći će u pretnju! ;)
Moraš da se vratiš, dobro znaš da ti je mesto ovde sa nama!!!
Ne razumem...?
"Dupe uza zid" :D
hahahahha jaoj jeste! :)
Pa lepo kažem, bolje vi mene lepo na vreme "za noge i o zid", nego da ja posle odgovaram za svoje postupke :DDD
Au bio sam od onog zadnjeg posta do sada na sastanku kod direktora. Mozak me boli. Možda definišem bol u mozgu ali samo ako me prođe isti pa da mogu smislenu rečenicu da napišem
ĐoUni, taman si došao na vreme da pomogneš Agilnom da me vežete ;)))
Ma taj tvoj direktor je patkomrzac! ;)
Ma nije loš, nego sastavili neki izveštaj protiv njega pa sada mi da sada napravimo kontra-izveštaj....to jest izveštaj u kom se prvo pravdamo u vezi njihovog napada a onda da mi napadnemo....može li jedan dan da bude opušten...
Definisah i ja direktorsku pojavu, ako nisi vido, Đoni :)
Hajde, malo se smiriš, vezujemo Elu, pa ćeš se opustiti od toga.
Uuuu vezivanje...kul
Misli nam Ela da će tako biti osigurana od patkana.
Ehhh još si našao da se smiruješ na tuđoj muci :(
:DDD
SRAM DA TE BUDE!!! lolololololo
Ja se izvinjavam...jel od PATKANA ili od PATAKA? :DDD
BTW Agi, ja to i zbog vaše sigurnosti lolololololololo
Ne brini, Ela, nećemo mi patke da napadamo :)
Evo vezao sam Elu....ne može sada ni da ujeda
http://i55.tinypic.com/rlkkmo.jpg
Ne znam ja... :DDD
Ja iiiizričito zahtevam da budem vezana :P
ĐoUni, ovo crveno pertlanje napred mi se posebno dopada :DDD
Hm, Ella jel' ti meni to pretiš ili ti je to željeni poklon?
Znam, to je da ne bude ujedanja...a i tu crvenu sam dodao da čisto oboji malo. Ipak sam majstor u vezivanju.........
Alo KVAKtrikseeeeeeeeeeeeeeee
Kvaktrikse, to mi je željeni poklon!!! A ukoliko ne budeš hteo da poslušaš, preći će u pretnju! ;)
Moraš da se vratiš, dobro znaš da ti je mesto ovde sa nama!!!