Kvaksonska loža - Moćne patke

1. САДО МАЗО ЈЕБАДОМ! КУКУ! КВАККУ!

Eli je rođendan i vezivanje i kolačić su moji pokloni, samo ne znam kako će od one crvene kuglice da jede kolačić ali smislićemo mi nešto i za to :)

2. Катастрофа, ове патке почеле са САДО МАЗО ЈЕБАДОМ! КУКУ! КВАККУ!

Za sve informacije na tu temu, obratiti se ĐoUniju! :DDD

3. Dobro, danas ću glumiti da ništa nije bilo, onda se ne pojavljujem ni na forumu ni na četu. Pustio sam soma ako nekog zanima, sa ovog naloga.

4. ЖЕНА ЈЕ ИЗРАСЛИНА ОКО ИЗРАСЛИНЕ ЗА КОЈУ СЕ УХВАТИШ ДОК ИЗРАСЛИНИШЕШ! ОН ИЗРАСЛИНИШЕ! Била би добра дефка!

5. ЖЕНА ЈЕ ИЗРАСЛИНА ОКО ИЗРАСЛИНЕ ЗА КОЈУ СЕ УХВАТИШ ДОК ИЗРАСЛИНИШЕШ! ОН ИЗРАСЛИНИШЕ!

HAH a moUže i tako, načitanije je! :D

6. лололололо начитано ИЛ никако! :Д

7. Koja lepa situacija, odoh, moram da skratim gornje perje. :odbuć:

8. Kvaksno, bio sam u seriji minusa, pa samo tebi kvaknuh plus na prvoj strani. Mi patke ne moramo ni da prijavljujemo somiće, kad smo kvalitetni :D

9. Kvaktriče, zašto si uporan da odeš? Nedostaješ ovde :)

10. I ja sam kapitenu dala pljus, bez da sam znala čija je defka :)

11. Ne radi frizer, majke mu ga spalim.

12. Mi patke ne moramo ni da prijavljujemo somiće, kad smo kvalitetni

Покушавам да докажем панданима да се овде не лајкује, не рекламирајући дефке које избацим. :) 3 су за сад добро прошле. :)

13. Ja sam pustio "Trbušni ples", a da nikome nisam prijavio. To mi je najbolje ocenjena definicija (ako ne računamo onu, niotkud odabranu).

Znamo mi ovde da oni pričaju gluposti, ne moramo nikome da dokazujemo, posebno ne njima.

14. Ima neko temu za definisanje? Potpuno sam ostao suv po tom pitanju.

15. Kvaktriče, makar ti iz škole možeš svašta čukati...

Ja imam tri defke na čekanju, ne mogu do večeras da kvaknem, a jedna je baš školska :D

16. Pa snalazi se čovek. :)

17. Ja u školi mogu samo da plačem od tuge koliko ova današnja omladina koristi birokratski jezik, tuga ogromna, nema odvale ni za kurca.

18. Oj, Pekky, kako je? Kvak!

19. A još veća tuga je to da moj dupli ima veći prosek od originala.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.