Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Evo me....mogu definitivno. Imam neke svoje taktike kvakvakvakva
Des Moli, sad ću da pročitam....
http://vukajlija.com/posteri/jutarnja-erekcija-84601.jpg?1301365258
AHAHAHHAHAA :D
Dobra stara jutarnja raketa....
Ko zna šta mi svi sanjamo noću kad se ovako non stop budimo
пеки, додала сам те К'О пријатеља на тјубету, препознаћеш ме по копитима :)))
Ja razmišljam da ponovo upalim ziljavi fejZ...ugasio sam profil pre godinu dana al' eto danas razmišljam da opet počnem da ziljavim tamo
Pozdravila ve Baba sve...Jebeno ujutru, kad pod erekcijom mokris...mora da nadjes neki usmrenik...ka wc solji...inace...freske,arabeske po plafonu..
*usmernik
ЈА ГА УПАЛИЛА јутрос :о) ЗИЉ, БЉУВ, СЕКС, И ТО! :)
U da, kad krene da švrlja nekim samo njemu znanim putem, kao divljeg bika da savladavam :)
Vatrogasno crevo pod pritiskom.
Ja sam upalio fejs 2007. Nikog nisam znao da ima profil. Jedna Jelka i ja smo ga koristili da se nalazimo, zbog njene specifične situacije. A sada ozbiljna masovnost. Ili je bio početak 2008. Nemam pojma više.
И ја сам почетком 2007. До краја 2007. сам имала само 14 пријатеља. И то 2 лика са факса, мој момак и његови неки. Средином 2008. креће бљув и средином 2009. овер енд аут.
И сад сам опет отишла да шпијунирам дечка, са ким се дописује, коме ЛАЈКУЈЕ статусе и то. ЗИЉ, ЗИЉ, МИГ. :)
Drž ga pod kontrolom. Šta tu on da lajkuje kurac palac ovoono.....snimaj i seci u korenu :)
Море, само да га видим!!! Ома ја то унфриенд и ти фазони!!! Туђе ће он статусе да лајкује!!! ХМ!
Moram da limpa...KVAKamo se kasnije
Som iz in di er.
Dobro veče, patke!!! Vidim da ste mi bili vredni, odoh da ocenim somiće :)
JEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ
Pa gde si ti, slavljenice :) Jesi li lepo proslavila?