Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Jaaaaaaaaaaaoo ete me....udara ovo pivo, sve bije po ušima... Šta ima? Pusto?

2. Jeste pusto, ali čisto jezerce... Biće zatalasano ujutru, siguran sam. Brišem i ja na spavanje, kvaku noć ti želim :)

3. Kvaku noć i tebi-ti :)
    Kvakćemo se zaJ'tra ;))))

4. se javlja na raport u 7:03 :)

5. Dobro jutro, patkeee! Kvak! Kako ste danas?

6. Agi, Pekky...kvak! :)

Ja se evo treznim na poslu :P

7. He he, pa i meni bi državna ustanova služila za trežnjenje, da radim u jednoj. Ne samo dan posle rođendana, nego verovatno redovno :)

8. Uhhh a tek što mi se spava...ne vidim na oči...kveeek

9. Alo, de ste patke....evo i mene. Malo sam zaglavio sinoć sa društvom u kafiću u kraju, pa sam jedva ustao. Ela drmn'o sam jednu čašu vina u tvoju čast...
    Kako je bilo sinoć?

10. Ja imam dilemu, da li bi bilo provokativno da kvaknemo sa zajedničkog naloga jednog somića pod nazivom "Tetra jebanje". Mada je u pitanju jedna klasična GSP BY AGI™ definicija :)

11. Ela drmn'o sam jednu čašu vina u tvoju čast...

TOOOOOOOOOOO bejb! :D Znači održao si obećanje? ;)

12. Kako je bilo sinoć?

Ovo htedoh i ja da pitam, ali me je Ela preduhitrila pričom o trežnjenju na poslu, tako da znam kako je bilo :D

13. TOOOOOOOOOOO bejb! :D Znači održao si obećanje? ;)

Ja uvek održavam obećanja....dobro, skoro uvek. Recimo da mi je procenat održanih obećanja preko 80%, još ako se potrefi da sam obećao da ću piti vino.....tu nije bilo šanse da omanem :)

14. Нећу да радим, 'оћу да се 'ладим... :(

Како је изјутрос, драги моји замишљени пријатељи? :)

15. Ah, posle gubitka telefona sinoć teško da mogu da se povratim, ali se živi nekako...

16. Штас изгубијо и ди? Дидем да тражим :)

17. Des Peki, des Džaf.........ja sinoć nisam ništa izgubio.......

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.