Hhaahhaha Agi, meni je defka ekstra! Ja sam jutros doživela primere 2 i 4. Ali u ovom četvrtom naravno nisam gledala pedu, bar ne plavušino :D
Ma opizdi je tako možda ridžu da ubaciš
Ma ja ću ionako da vršljam da proveravam kablove, ne treba mi mnogo mesta u kancelariji :)
A zaaaato bi ti u moju firmu? Pa moram te razočarati, nećeš se leba najesti od tog vršljanja, jer nema ovde žena kod mene. Na ovom reonu sam jedino žensko ;)
A kablovi, pretpostavljam, uvek će trebati da se provere ispod Elinog stola i to najčešće kad je jako vruće a ona obukla suknju :)
Može kondukter, ali koga onda da eliminišemo? :)
Ae, može i to. Onako drugarski :P
Samo nemoj da menjaš broj 4, taj mi je za srce priras'o!!! Tu sam se odma' pronašla :D
I to što kažeš, ja ne bi tu nikoga izbaciv'o....vidi poster mi nema minus OĆU POSTERISATI
Pa da, sad kad ščuo da nema drugi' žena, sad dobra i Ella, a? A? A? :DDD
Ma kvaknuću defku ovako, bez ridžovana. Njega ćemo za neku zasebnu defku. GSP-a nikad dosta.
A Eli, ne... ja sam samo mislio da te ne diram, ono kao, znamo se :)
Poster je fenomenalan! Omiljen!
Nemoj sad da se vadiš, namazanko jedan! Znam te mustro! :D
http://vukajlija.com/tetra-jebanje/319145
Evo :)
Da, da, pRoster je VR'!!! :)
A kuče se ukenjalo lololo
A UKD definicija krenula iz 0-2.
Poster ti je, Đoni, jedan od najboljih koje sam video :)
Ау, људи моји, чега се све нагледах на оном зиљавом говнарском фејзбуку за 1 дан! Подсећам се зашто сам и отишла.
Ma kad je slika dobra komentar nije teško baciti. Meni su najbolji oni posteri kad ni iz čega, neko samo komentarom ubije.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Hhaahhaha Agi, meni je defka ekstra! Ja sam jutros doživela primere 2 i 4. Ali u ovom četvrtom naravno nisam gledala pedu, bar ne plavušino :D
Ma opizdi je tako možda ridžu da ubaciš
Ma ja ću ionako da vršljam da proveravam kablove, ne treba mi mnogo mesta u kancelariji :)
A zaaaato bi ti u moju firmu? Pa moram te razočarati, nećeš se leba najesti od tog vršljanja, jer nema ovde žena kod mene. Na ovom reonu sam jedino žensko ;)
A kablovi, pretpostavljam, uvek će trebati da se provere ispod Elinog stola i to najčešće kad je jako vruće a ona obukla suknju :)
Može kondukter, ali koga onda da eliminišemo? :)
Ae, može i to. Onako drugarski :P
Samo nemoj da menjaš broj 4, taj mi je za srce priras'o!!! Tu sam se odma' pronašla :D
I to što kažeš, ja ne bi tu nikoga izbaciv'o....vidi poster mi nema minus OĆU POSTERISATI
Pa da, sad kad ščuo da nema drugi' žena, sad dobra i Ella, a? A? A? :DDD
Ma kvaknuću defku ovako, bez ridžovana. Njega ćemo za neku zasebnu defku. GSP-a nikad dosta.
A Eli, ne... ja sam samo mislio da te ne diram, ono kao, znamo se :)
Poster je fenomenalan! Omiljen!
Nemoj sad da se vadiš, namazanko jedan! Znam te mustro! :D
http://vukajlija.com/tetra-jebanje/319145
Evo :)
Da, da, pRoster je VR'!!! :)
A kuče se ukenjalo lololo
A UKD definicija krenula iz 0-2.
Poster ti je, Đoni, jedan od najboljih koje sam video :)
Ау, људи моји, чега се све нагледах на оном зиљавом говнарском фејзбуку за 1 дан! Подсећам се зашто сам и отишла.
Ma kad je slika dobra komentar nije teško baciti. Meni su najbolji oni posteri kad ni iz čega, neko samo komentarom ubije.