Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Hhaahhaha Agi, meni je defka ekstra! Ja sam jutros doživela primere 2 i 4. Ali u ovom četvrtom naravno nisam gledala pedu, bar ne plavušino :D

2. Ma opizdi je tako možda ridžu da ubaciš

3. Ma ja ću ionako da vršljam da proveravam kablove, ne treba mi mnogo mesta u kancelariji :)

4. Ma ja ću ionako da vršljam da proveravam kablove

A zaaaato bi ti u moju firmu? Pa moram te razočarati, nećeš se leba najesti od tog vršljanja, jer nema ovde žena kod mene. Na ovom reonu sam jedino žensko ;)

5. da vršljam da proveravam kablove

A kablovi, pretpostavljam, uvek će trebati da se provere ispod Elinog stola i to najčešće kad je jako vruće a ona obukla suknju :)

6. Može kondukter, ali koga onda da eliminišemo? :)

7. A kablovi, pretpostavljam, uvek će trebati da se provere ispod Elinog stola i to najčešće kad je jako vruće a ona obukla suknju :)

Ae, može i to. Onako drugarski :P

8. Samo nemoj da menjaš broj 4, taj mi je za srce priras'o!!! Tu sam se odma' pronašla :D

9. I to što kažeš, ja ne bi tu nikoga izbaciv'o....vidi poster mi nema minus OĆU POSTERISATI

10. Ae, može i to. Onako drugarski :P

Pa da, sad kad ščuo da nema drugi' žena, sad dobra i Ella, a? A? A? :DDD

11. Ma kvaknuću defku ovako, bez ridžovana. Njega ćemo za neku zasebnu defku. GSP-a nikad dosta.

A Eli, ne... ja sam samo mislio da te ne diram, ono kao, znamo se :)

12. Poster je fenomenalan! Omiljen!

13. A Eli, ne... ja sam samo mislio da te ne diram, ono kao, znamo se :)

Nemoj sad da se vadiš, namazanko jedan! Znam te mustro! :D

14. Da, da, pRoster je VR'!!! :)

15. A kuče se ukenjalo lololo

16. A UKD definicija krenula iz 0-2.

17. Poster ti je, Đoni, jedan od najboljih koje sam video :)

18. Ау, људи моји, чега се све нагледах на оном зиљавом говнарском фејзбуку за 1 дан! Подсећам се зашто сам и отишла.

19. Ma kad je slika dobra komentar nije teško baciti. Meni su najbolji oni posteri kad ni iz čega, neko samo komentarom ubije.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.