Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Au bre, Pekky. Ja sam jednom izgubio, a jednom sam morao da uručim pod pretnjom oružjem. Znam kako ti je :)

2. Pozdrav, Kvaktaro!

3. Pa u Tempu kad sam bio sinoć, izgleda da mi je ispao u taksiju. :/

4. Ја сам јуче у таксију заборавила 500 дин. Кол'ко ми је криво!!! :(((

Е, извин'те ме, одох часком до Темпа, веле неки телефони на попустима! :п

Јутро свима!

5. Jutro Džaftimirka! :)

Jebote, uvalili mi da sastavljam raspored za radnike za april....mene našli 'vako ošamućenu ;)

6. Al' sam ga sastavila..eb'la sam mu kevu..ima da rade svakog vikenda u aprilu ;)

7. А ти? Једном годишње :)))

8. Triput godišnje...pod uslovom da pada na 1. maj :D

9. Daj, proguraj i mene da radim tu sa tobom. Mislim da sam dovoljno kvalifikovan. Nemam problem da se treznim na poslu i plivam u jezercetu tokom radnog vremena :)

10. Uuuu može Agiiiiiiiiiii :)
    Taman kod mene u kancelariju, da ne budem više sama. Ima tu još jedan radni sto koji zvrji prazan ;)
    A to da si dovoljno kvalifikovan više je nego evidentno :D

11. Koji je lep datum... hmmm. Ok, dajem otkaz za 15 dana, pa taman otkazni rok od 15 dana i eto me 1. maja, da zajedno ne radimo :D

12. E 'oću i ja tu....ako treba i pijan ću dolaziti na posao :)

13. Ela, računamo na tebe!

Nego, niko ne reaguje na pitanje o definiciji sa zajedničkog naloga sa prethodne strane? Da kvaknem ovde, pa da je modifikujemo?

14. eto me 1. maja, da zajedno ne radimo :D

JuuuuuuuuuuuuuPiiiiiiiiiiiiiiiii, dobiću novog koleeeegu neradnika, neću više biti sama ;)

ĐoUni, možeš i ti, nego je Agi već rezervisao ovaj jedan prazan sto za sebe....Gde li ćemo s' tobom hmm ;))))

15. Kvakni bre Agi da vidimo materijal ;)

16. Msm kvakni DEFKU da vidimo ŠTA PIŠE :DDDDDDDDDDd

17. .Gde li ćemo s' tobom hmm ;))))

Mene u kancelariju pored, pa ćemo da srušimo zid....

18. Tetra jebanje

Redovna pojava u gradskim autobusima, kada vas istovremeno jebu četiri različita subjekta.

1. Tetka sa pijace, zbog čije torbe morate stajati na jednoj nozi
    2. Baba, koju ste pustili da prođe i prestali da držite šipku ispred vas, a ona baš tu stala, pa se sada držite za vazduh
    3. Deda koji se prilepio iza vas i čijeg patkana morate da trpite između guzova
    4. Glavonja, koji se namešta upravo tako da ne možete, kao tračak nade, videti pedu plavuše koja se sprema da izađe na sledećoj stanici

Možda ima i boljih primera. Imam i ja neke na pameti, ali ih mora biti četiri :)

19. Mene u kancelariju pored, pa ćemo da srušimo zid....

Da ga rušimo, a?

Pa da, nisi ni ti lud, Agi i ja da se stišćemo u jednoj kanc., a ti sam da se razbaškariš u drugoj...njah ;)

20. Pa da, nisi ni ti lud, Agi i ja da se stišćemo u jednoj kanc., a ti sam da se razbaškariš u drugoj...njah ;)

Meni treba prostora....šta ću kada nisam stvoren za skučene prostorije...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.