Svašta si propustila Džaf....ali nije kasno da se uključiš. Malo smo prolupali. Ja imam Emo dan. Govorim ženama da su lepe i da smo mi muškarci gadni i da sam žensko, bio bih lezbejka, a Matriksu keva ne da da piše sa njegovog naloga i tako svašta
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Vidi se da je jebao. lolololo
Potpisujem ovo za "da sam žensko". Mi smo odvratni i dlakavi i ništa mi nije jasno. Ali dobro je dok sam voljen i takav :)
I nestrpljivo čekam Kvaktriksovog somića, uvek me oraspoloži :)
Meni pričaš, tek mi je 15 a dlakav sam kao gorila.
E vidiš ovo nisam znao, teraš me da ga sad još bolje napišem. :P
Матриксе што пишеш са тог налога? Имаш ктитора, пеглај оданде дефке да набуџиш ранк и просек!
Amin! :D
I ja isto! I ja! I ja! I ja! :D
Džabe, kad imaš moju kevu u besnom modu, onda ne vredi.
лолололо? Нисам скапирао? Кева ти је у бесном моду, или постоји неки мод који је бесан и има некакве везе са кевом?
Haha, ludaci :)
Videste kako lep prosek ima UKD nalog? :)
Prvo, neće da me vidi za računarom i gleda moj ktitor nalog da vidi da li sam aktivan, a ja bez kompa ne mogu. Pušten je glupan.
Чија је кева бесна? Шта сам пропустила, ооо шта??? :)
YEP! :)
:diže dva prsta: Sutra će otključati temu za predlaganje novih defki.
Opet smešan somić, Kvaktriče. Plusirah :)
Твој кева откључава? Коооја краљица господарица!!!
Svašta si propustila Džaf....ali nije kasno da se uključiš. Malo smo prolupali. Ja imam Emo dan. Govorim ženama da su lepe i da smo mi muškarci gadni i da sam žensko, bio bih lezbejka, a Matriksu keva ne da da piše sa njegovog naloga i tako svašta
Aghahahahahahahahahahahahahahaha moja keva je besna, a sutra će peki otključati tu temu lololololololololololololo
Емо цава? Ох, Џони, дотле је дошло? Значи, било синоћ добро испод јорган планине? Ихихихи, данас смо ти сви лепи!
А скапирала сам да МАтриксова кева - закључава, откључава, бесни, пише са дуплог налога... Е, ај да је пријавимо за бан!!!
Pa malo i da budem emo cava. Sinoć kad je bilo potrebno bio sam surov, sada malo da vam pričam kako ste lepe :)