Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Vidi se da je jebao. lolololo

2. Potpisujem ovo za "da sam žensko". Mi smo odvratni i dlakavi i ništa mi nije jasno. Ali dobro je dok sam voljen i takav :)

3. I nestrpljivo čekam Kvaktriksovog somića, uvek me oraspoloži :)

4. Potpisujem ovo za "da sam žensko". Mi smo odvratni i dlakavi i ništa mi nije jasno. Ali dobro je dok sam voljen i takav :)

Meni pričaš, tek mi je 15 a dlakav sam kao gorila.

nestrpljivo čekam Kvaktriksovog somića, uvek me oraspoloži :)

E vidiš ovo nisam znao, teraš me da ga sad još bolje napišem. :P

5. Матриксе што пишеш са тог налога? Имаш ктитора, пеглај оданде дефке да набуџиш ранк и просек!

6. Potpisujem ovo za "da sam žensko". Mi smo odvratni i dlakavi i ništa mi nije jasno. Ali dobro je dok sam voljen i takav :)

Amin! :D

nestrpljivo čekam Kvaktriksovog somića, uvek me oraspoloži :)

I ja isto! I ja! I ja! I ja! :D

7. Матриксе што пишеш са тог налога? Имаш ктитора, пеглај оданде дефке да набуџиш ранк и просек!

Džabe, kad imaš moju kevu u besnom modu, onda ne vredi.

8. Džabe, kad imaš moju kevu u besnom modu, onda ne vredi.

лолололо? Нисам скапирао? Кева ти је у бесном моду, или постоји неки мод који је бесан и има некакве везе са кевом?

9. Videste kako lep prosek ima UKD nalog? :)

10. Кева ти је у бесном моду, или постоји неки мод који је бесан и има некакве везе са кевом?

Prvo, neće da me vidi za računarom i gleda moj ktitor nalog da vidi da li sam aktivan, a ja bez kompa ne mogu. Pušten je glupan.

11. Чија је кева бесна? Шта сам пропустила, ооо шта??? :)

12. Videste kako lep prosek ima UKD nalog? :)

YEP! :)

13. Чија је кева бесна? Шта сам пропустила, ооо шта??

:diže dva prsta: Sutra će otključati temu za predlaganje novih defki.

14. Opet smešan somić, Kvaktriče. Plusirah :)

15. Твој кева откључава? Коооја краљица господарица!!!

16. Svašta si propustila Džaf....ali nije kasno da se uključiš. Malo smo prolupali. Ja imam Emo dan. Govorim ženama da su lepe i da smo mi muškarci gadni i da sam žensko, bio bih lezbejka, a Matriksu keva ne da da piše sa njegovog naloga i tako svašta

17. Твој кева откључава? Коооја краљица господарица!!!

Aghahahahahahahahahahahahahahaha moja keva je besna, a sutra će peki otključati tu temu lololololololololololololo

18. Емо цава? Ох, Џони, дотле је дошло? Значи, било синоћ добро испод јорган планине? Ихихихи, данас смо ти сви лепи!

А скапирала сам да МАтриксова кева - закључава, откључава, бесни, пише са дуплог налога... Е, ај да је пријавимо за бан!!!

19. Pa malo i da budem emo cava. Sinoć kad je bilo potrebno bio sam surov, sada malo da vam pričam kako ste lepe :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.