Sinoć kad je bilo potrebno bio sam surov, sada malo da vam pričam kako ste lepe :)
U jebote, dobro je...Čitam rečenicu i kad stigoh do "malo da vam pričam kako..." pomislih "ma neće valjda ludak da nam detaljiše orgijanje..."
Al' na sreću, sve se dobro završilo :DDD
EDIT: Sada ovo zvuči kao da ne brineš, neću odati našu tajnu šta smo radili sinoć :)
Ma jok, ne detaljišem ja tu....ne brini......
Huuu, sad mi je lakše :D
hahahahahaha e ovo se zove "Izvlačenje iz konteksta" :DDD
BTW Ćuti bre, ja im svima rekla da mi juče bio rođendan, da se ne bi brinuli što me kao nema uveče ovde ;)
Vrhunski :D
+212
Imam još jednu ideju za defku ali tek ću u 13:20 moći da je pustim, skratio sam gornje perje. :D
Ja više nemam ideja za defke danas. A nemam ni mogućnosti. A stani kao ktitor mo'š kol'ko 'oćeš definicija?
Da.
Ктитори могу кол'ко о'ш и може да БРИШЕ ДЕФКЕ И ПОСТЕРЕ! Зато нас мрзе!
U jebote, dobro je...Čitam rečenicu i kad stigoh do "malo da vam pričam kako..." pomislih "ma neće valjda ludak da nam detaljiše orgijanje..."
Al' na sreću, sve se dobro završilo :DDD
Хахахаххаха, Ела ме све више и више забрињава :))) Одо' до шефице, нешто 'оће, ал' не знам шта!
Prijatelju, 'el mo'š ti to malKo da pojasniš? ;)))
Mašto pokvarena!!!! PU! :DDD
EDIT: Sada ovo zvuči kao da ne brineš, neću odati našu tajnu šta smo radili sinoć :)
Ko mu kaže
De ste ljudovi....ja setah gradom...kad iskoci zec...maliii....braon boje....načelnika Niša. Imam nekog kanda soma.....Ima li ko šta za prijavit?
A sada mi je JOŠ lakše! :)
Hahahahahha gde me sad podseti na taj klip :D
Imam ja jewđo, na ovom nalogu. :) KVAK
hehehehe
Des Jewđo.....šta se radi?
hahahahahaha e ovo se zove "Izvlačenje iz konteksta" :DDD
BTW Ćuti bre, ja im svima rekla da mi juče bio rođendan, da se ne bi brinuli što me kao nema uveče ovde ;)