Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Vrhunski :D
+212
Imam još jednu ideju za defku ali tek ću u 13:20 moći da je pustim, skratio sam gornje perje. :D
Ja više nemam ideja za defke danas. A nemam ni mogućnosti. A stani kao ktitor mo'š kol'ko 'oćeš definicija?
Da.
Ктитори могу кол'ко о'ш и може да БРИШЕ ДЕФКЕ И ПОСТЕРЕ! Зато нас мрзе!
U jebote, dobro je...Čitam rečenicu i kad stigoh do "malo da vam pričam kako..." pomislih "ma neće valjda ludak da nam detaljiše orgijanje..."
Al' na sreću, sve se dobro završilo :DDD
Хахахаххаха, Ела ме све више и више забрињава :))) Одо' до шефице, нешто 'оће, ал' не знам шта!
Prijatelju, 'el mo'š ti to malKo da pojasniš? ;)))
Mašto pokvarena!!!! PU! :DDD
Ma jok, ne detaljišem ja tu....ne brini......
EDIT: Sada ovo zvuči kao da ne brineš, neću odati našu tajnu šta smo radili sinoć :)
Ko mu kaže
Huuu, sad mi je lakše :D
De ste ljudovi....ja setah gradom...kad iskoci zec...maliii....braon boje....načelnika Niša. Imam nekog kanda soma.....Ima li ko šta za prijavit?
A sada mi je JOŠ lakše! :)
Hahahahahha gde me sad podseti na taj klip :D
Imam ja jewđo, na ovom nalogu. :) KVAK
hehehehe
Des Jewđo.....šta se radi?
Ma jok, ne detaljišem ja tu....ne brini......
Huuu, sad mi je lakše :D
hahahahahaha e ovo se zove "Izvlačenje iz konteksta" :DDD
BTW Ćuti bre, ja im svima rekla da mi juče bio rođendan, da se ne bi brinuli što me kao nema uveče ovde ;)