Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Е, ај да је пријавимо за бан!!!

Vrhunski :D

2. Govorim ženama da su lepe i da smo mi muškarci gadni i da sam žensko, bio bih lezbejka

+212

3. Imam još jednu ideju za defku ali tek ću u 13:20 moći da je pustim, skratio sam gornje perje. :D

4. Ja više nemam ideja za defke danas. A nemam ni mogućnosti. A stani kao ktitor mo'š kol'ko 'oćeš definicija?

5. Ктитори могу кол'ко о'ш и може да БРИШЕ ДЕФКЕ И ПОСТЕРЕ! Зато нас мрзе!

6. Sinoć kad je bilo potrebno bio sam surov, sada malo da vam pričam kako ste lepe :)

U jebote, dobro je...Čitam rečenicu i kad stigoh do "malo da vam pričam kako..." pomislih "ma neće valjda ludak da nam detaljiše orgijanje..."
    Al' na sreću, sve se dobro završilo :DDD

7. Хахахаххаха, Ела ме све више и више забрињава :))) Одо' до шефице, нешто 'оће, ал' не знам шта!

8. Хахахаххаха, Ела ме све више и више забрињава :)))

Prijatelju, 'el mo'š ti to malKo da pojasniš? ;)))

Одо' до шефице, нешто 'оће, ал' не знам шта!

Mašto pokvarena!!!! PU! :DDD

9. Ma jok, ne detaljišem ja tu....ne brini......

EDIT: Sada ovo zvuči kao da ne brineš, neću odati našu tajnu šta smo radili sinoć :)

10. Ma jok, ne detaljišem ja tu....ne brini......

Huuu, sad mi je lakše :D

11. De ste ljudovi....ja setah gradom...kad iskoci zec...maliii....braon boje....načelnika Niša. Imam nekog kanda soma.....Ima li ko šta za prijavit?

12. Sada ovo zvuči kao da ne brineš, neću odati našu tajnu šta smo radili sinoć :)

A sada mi je JOŠ lakše! :)

13. EDIT: Sada ovo zvuči kao da ne brineš, neću odati našu tajnu šta smo radili sinoć :)

Ma jok, ne detaljišem ja tu....ne brini......

14. braon boje....načelnika Niša.

Hahahahahha gde me sad podseti na taj klip :D

15. Imam ja jewđo, na ovom nalogu. :) KVAK

16. A sada mi je JOŠ lakše! :)

hehehehe

17. Des Jewđo.....šta se radi?

18. EDIT: Sada ovo zvuči kao da ne brineš, neću odati našu tajnu šta smo radili sinoć :)

Ma jok, ne detaljišem ja tu....ne brini......

hahahahahaha e ovo se zove "Izvlačenje iz konteksta" :DDD
    BTW Ćuti bre, ja im svima rekla da mi juče bio rođendan, da se ne bi brinuli što me kao nema uveče ovde ;)