Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Nekako, ne znam kako da se izrazim, brzo i nasilno žmirka na oba oka istovremeno....i to ono 5, 6 puta za redom na svakih 10 sekundi....

2. au,taj je anksiozan nešto.se znoji?

3. ma kvakve finansije, ja u govnima do guše..

Ma zezamo se. Bio mi neki revizor u kancelariji, čeka neka dokumenta da mu da, a mene mrzi da idem do arhive i kao pravim se da pišem neki izveštaj a ustvari kuckam ovde i što je najcrnje, tip je kao neki gej-vanzemaljac

4. nego, što banovan matrix? opet nešto zasrao?
    ste u toku?

5. au,taj je anksiozan nešto.se znoji?

Nije pušt'o vodu ali čudan je do jaja. Sutra će opet da bane. Odmah ujutru nađem dokumenta i valjda neće imati neka pitanja u vezi toga. Ne znam kako ozbiljno da gledam u one obrve.....

6. ja ne znam što je banovan,a đoni zamisli da jeste bio vanzemaljac!

7. nego, što banovan matrix? opet nešto zasrao?
    ste u toku?

Na ovoj strani, skroz dole
    http://vukajlija.com/forum/teme/8840

8. ne kapiram muškarce koji nose roze kravate,pa to ni ja ne bih stavila.

9. Имао је ваљда пар дуплих налога са којих је себе лајковао. Јбг..

10. ne kapiram muškarce koji nose roze kravate,pa to ni ja ne bih stavila.

Roze i ljubičasto me ne interesuju i ne postoje za mene. Mislim osim kada su na ženi. Tad me interesuju, a ovako, ne mogu to da nosim. To je početak zlog gej plana za pretvaranje svih muškaraca u gejeve.

11. Следећи на листу превараната иде Матрикс због унакрсног лајковања самог себе са укупно четири налога.

ma daaaaj, zašto je to uradio? da li je to toliko bitno, taj rank i te pičke materine? Mene lično boli kiton patkasti za rank, pišem najveće gluposti ovde, a ljudi izgleda vole takve gluposti:)

12. ne kapiram muškarce koji nose roze kravate,pa to ni ja ne bih stavila.

was ist KRAVATA? was ist ROZE? lololo!

13. ni meni nije jasno,prvo ne bih imala živaca da pravim i bakćem se sa 4 naloga.koj će mi?

14. he he čuj "patkela" :D

15. gde ste drugari!!!!!! :)

16. Za mene su mnogi mislili da sam dupli kada sam došla :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.