U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ma ja ću još ovde da kucam, sad sam mu rekao da pišem neki hitan izveštaj. Ne vidi mi ekran. Čekam da kaže:"Dobro, biću ja tu i sutra, pa ću doći do vas po to" i da ga otpratim. A ako ne, onda da kao kuckam do kraja radnog vremena i kažem mu da ipak dođe sutra. Uglavnom, mrzi me da idem u Arhivu po to. Stari neki dokumenti.
Možda ima nalog na Vukajliji i sada preko telefona gleda šta ja pišem ovde
Џонсоне, кад ћемо да кренемо у суботу на фудбал? Ако крећемо уопште. лоло
hahahahhahaha!manifest pataka kucam gospodine,budućnost jezerceta je u tome,molimo dođite sutra!
Pa oko 9 i 15 tako nešto.
Ne može on to da shvati jer je revizor. Njegova mašta je na minimumu. On sa svojom devojkom radi samo misionarku i ne ide dalje.
A čupa obrve. Mnogo su smešne.
Ahahaha, Džoni, koji si ti car. :)
sad kad napiše-buć,daj ta dokumenta,skemb'o sam te!
A čupa obrve. Mnogo su smešne.
lololo,pitaj ga!a,ako čupa obrve možda,ali samo možda je i tip u pitanju:)))
I šta si to rekao za moje vrhunski podkresane obrve....
i zamisli saznaš da je to neko od jebača odavde,hahahh
Pa pazi, ova roze kravata mu ne ističe muškost nešto...al' ima baš veliku glavu i neke zaliske, tako da je verovatno muško....tek sada izvaljujem, kolika glava a kol'ko tanke obrve
ZDRAVO PATKEEEEEE!!!!!
Šta se radi?
Buxnomaniače, molim te reci mi da nisi neki revizor iz ministarstva finansija?
ja i finsansije, dupe i oko
hahahahahahaha,možda da mu predložiš da promeni boju kravate i pušta obrvice,pa možda i dobije izveštaj!
ako jesi b.m.đoni i ja te napljuvasmo,lololo
Nemam pojma, još sedi ovde a ja ne mogu više da se pravim kako kuca izveštaj....au što žmirka čudno....ima tikove neke
Dobro je ode....kakav čudan lik.....k'o vanzemaljac
au,da on zna da mu se piše o glavi i da je on tema izveštaja!kakve tikove?žmirka,il' mu jedno oko poluzatvoreno kao paris hilton?
ma kvakve finansije, ja u govnima do guše...