Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ma ja ću još ovde da kucam, sad sam mu rekao da pišem neki hitan izveštaj. Ne vidi mi ekran. Čekam da kaže:"Dobro, biću ja tu i sutra, pa ću doći do vas po to" i da ga otpratim. A ako ne, onda da kao kuckam do kraja radnog vremena i kažem mu da ipak dođe sutra. Uglavnom, mrzi me da idem u Arhivu po to. Stari neki dokumenti.

2. ranije je on kucao poruke,lololo

Možda ima nalog na Vukajliji i sada preko telefona gleda šta ja pišem ovde

3. Џонсоне, кад ћемо да кренемо у суботу на фудбал? Ако крећемо уопште. лоло

4. Ma ja ću još ovde da kucam, sad sam mu rekao da pišem neki hitan izveštaj. Ne vidi mi ekran

hahahahhahaha!manifest pataka kucam gospodine,budućnost jezerceta je u tome,molimo dođite sutra!

5. Џонсоне, кад ћемо да кренемо у суботу на фудбал? Ако крећемо уопште. лоло

Pa oko 9 i 15 tako nešto.

budućnost jezerceta je u tome,molimo dođite sutra!

Ne može on to da shvati jer je revizor. Njegova mašta je na minimumu. On sa svojom devojkom radi samo misionarku i ne ide dalje.
    A čupa obrve. Mnogo su smešne.

6. Ahahaha, Džoni, koji si ti car. :)

7. Možda ima nalog na Vukajliji i sada preko telefona gleda šta ja pišem ovde

sad kad napiše-buć,daj ta dokumenta,skemb'o sam te!

8. On sa svojom devojkom radi samo misionarku i ne ide dalje.
    A čupa obrve. Mnogo su smešne.

lololo,pitaj ga!a,ako čupa obrve možda,ali samo možda je i tip u pitanju:)))

9. sad kad napiše-buć,daj ta dokumenta,skemb'o sam te!

I šta si to rekao za moje vrhunski podkresane obrve....

10. i zamisli saznaš da je to neko od jebača odavde,hahahh

11. lololo,pitaj ga!a,ako čupa obrve možda,ali samo možda je i tip u pitanju:)))

Pa pazi, ova roze kravata mu ne ističe muškost nešto...al' ima baš veliku glavu i neke zaliske, tako da je verovatno muško....tek sada izvaljujem, kolika glava a kol'ko tanke obrve

12. ZDRAVO PATKEEEEEE!!!!!
    Šta se radi?

13. Buxnomaniače, molim te reci mi da nisi neki revizor iz ministarstva finansija?

14. ja i finsansije, dupe i oko

15. Pa pazi, ova roze kravata mu ne ističe muškost nešto...al' ima baš veliku glavu i neke zaliske, tako da je verovatno muško....tek sada izvaljujem, kolika glava a kol'ko tanke obrve

hahahahahahaha,možda da mu predložiš da promeni boju kravate i pušta obrvice,pa možda i dobije izveštaj!

16. ako jesi b.m.đoni i ja te napljuvasmo,lololo

17. Nemam pojma, još sedi ovde a ja ne mogu više da se pravim kako kuca izveštaj....au što žmirka čudno....ima tikove neke

18. ako jesi b.m.đoni i ja te napljuvasmo,lololo

Dobro je ode....kakav čudan lik.....k'o vanzemaljac

19. au,da on zna da mu se piše o glavi i da je on tema izveštaja!kakve tikove?žmirka,il' mu jedno oko poluzatvoreno kao paris hilton?

20. ako jesi b.m.đoni i ja te napljuvasmo,lololo

ma kvakve finansije, ja u govnima do guše...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.