U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Des bre Bruce....100 godina
Tu sam ja sve vreme... niste valjda mislili da sam zauvek otišao u legendu :)
Bruce, da znaš samo koliki sam kez raspalila kada te ugledah ovde :)
Falio si, mnogo!
Stvarno bre Bruce, mislim video sam da se švrljaš po sajtu ali nije te ovde bilo. E sada još Staklena da svrati i kul je sve...
Džoni, pa zašto ne "razmišljaš", pa će problemi da odu. :)
Ćao, bruce! :))
Ma znam ja kako ću to da sredim....
Opet ćeš zvati onu tvoju? :)
Krenuo sam da se preterano palim zbog onih šatrojeba, a pošto imam veliku masu imam i veliku inerciju. Naučio me život da se u uslovima preteranog paljenja sklonim da o`ladim glavudžu :)
Nisam propustio ni jedan post (i nisam zaboravio rođus :)
visok 178, trenutno 108 kg, inače bio sumo
eto koliko su me spržili da sam, po prvi put, napravio i dupli i mislio da se ne vraćam na ovaj nalog nikad više... skoro dva sata me to držalo... večnost za androida...
visok 178, trenutno 108 kg, inače bio sumo
Znači ja ne verujem...stvarno si nas čitao sve vreme! :) Svaka ti čast! :)
Ma malo ratovanja nije loše došlo. Evo sve prošlo a jezerce je tu....
Ma tu mi je devojka, gleda neku seriju....i njoj su danas počeli "oni" dani....
A šta se desi kad oboje to rade tokom "onih" dana? :)
Krvoproliće :)
ovaj odgovor može na UKD kao definicija:
Fabrika radosti
Dvoje ljudi koji, u isto vreme, na istom mestu, zajednički rešavaju problem nejebice.
Vidiš, moglo bi to da se uradi. Inače ona danas je bila dobra skroz.....ona tetra
overio ja sve :)
I ja kad sam bio banovan zbog onog "Patke - Jebači" rata, upadao sam da obilazim....posle sam se setio nekog duplog što sam imao pa sam dolazio tako, al' tako je sranje.....ja sam Džoni i to je to...onako sam i sam sebi čudan
he he ja sam sebi čudna i kada promenim sliku na avataru :)
Ja stalno menjam avatar, baš sam sad planirao opet da ga menjam. :)