Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Des bre Bruce....100 godina

2. Tu sam ja sve vreme... niste valjda mislili da sam zauvek otišao u legendu :)

3. Bruce, da znaš samo koliki sam kez raspalila kada te ugledah ovde :)
    Falio si, mnogo!

4. Stvarno bre Bruce, mislim video sam da se švrljaš po sajtu ali nije te ovde bilo. E sada još Staklena da svrati i kul je sve...

5. Džoni, pa zašto ne "razmišljaš", pa će problemi da odu. :)

Ćao, bruce! :))

6. Džoni, pa zašto ne "razmišljaš", pa će problemi da odu. :)

Ma znam ja kako ću to da sredim....

7. Opet ćeš zvati onu tvoju? :)

8. Krenuo sam da se preterano palim zbog onih šatrojeba, a pošto imam veliku masu imam i veliku inerciju. Naučio me život da se u uslovima preteranog paljenja sklonim da o`ladim glavudžu :)

Nisam propustio ni jedan post (i nisam zaboravio rođus :)

visok 178, trenutno 108 kg, inače bio sumo

9. eto koliko su me spržili da sam, po prvi put, napravio i dupli i mislio da se ne vraćam na ovaj nalog nikad više... skoro dva sata me to držalo... večnost za androida...

10. Nisam propustio ni jedan post (i nisam zaboravio rođus :)

visok 178, trenutno 108 kg, inače bio sumo

Znači ja ne verujem...stvarno si nas čitao sve vreme! :) Svaka ti čast! :)

11. Krenuo sam da se preterano palim zbog onih šatrojeba,

Ma malo ratovanja nije loše došlo. Evo sve prošlo a jezerce je tu....

12. Opet ćeš zvati onu tvoju? :)

Ma tu mi je devojka, gleda neku seriju....i njoj su danas počeli "oni" dani....

13. A šta se desi kad oboje to rade tokom "onih" dana? :)

14. A šta se desi kad oboje to rade tokom "onih" dana? :)

Krvoproliće :)

15. A šta se desi kad oboje to rade tokom "onih" dana? :)

ovaj odgovor može na UKD kao definicija:

Fabrika radosti

Dvoje ljudi koji, u isto vreme, na istom mestu, zajednički rešavaju problem nejebice.

16. Vidiš, moglo bi to da se uradi. Inače ona danas je bila dobra skroz.....ona tetra

17. overio ja sve :)

18. I ja kad sam bio banovan zbog onog "Patke - Jebači" rata, upadao sam da obilazim....posle sam se setio nekog duplog što sam imao pa sam dolazio tako, al' tako je sranje.....ja sam Džoni i to je to...onako sam i sam sebi čudan

19. onako sam i sam sebi čudan

he he ja sam sebi čudna i kada promenim sliku na avataru :)

20. Ja stalno menjam avatar, baš sam sad planirao opet da ga menjam. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.