Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ja sam čak napisao i šest defki, tri mi obrisali modovi, a ove ostale su njesra... ne umem da pišem kad nisam bruce...

2. Bruce, ti si meni bio čudan i sve vreme dok si imao drugi avatar. Tek kada si vratio ovaj, postao si za mene ponovo TI. :) Jer sam te i "upoznala" sa ovim avatarom :)

3. ne umem da pišem kad nisam bruce..

Ja nisam pokušavao uopšte...a reci baš je čudno sa duplim....

4. To mi dođe kao da jebem tuđim kurcem. Sve je isto, ali filing je pogrešan :)

5. Gde su svi? Ja ovde refrešujem kao trinaestogodišnji masturbator, a ništa se ne dešava...

6. Gde su svi? Ja ovde refrešujem kao trinaestogodišnji masturbator, a ništa se ne dešava...

+1 :DDD

7. PU! Dođem na jezerce i sve patke rasteram :)

8. Pa to. Kad sam tu nema nikog...a kada nisam, iskuca se po 50 strana za pola sata :)

9. trenutno se nešto dopisujem po defkama sa komadom1974, setih se mladosti i Zagreba... kako sam samo voleo da se muvam po tom gradu...

Tko nije vodio djecu na Zagrebački velesajam taj ne zna što je muka...

10. Kako je lepo kada se tako vratiš u neko vreme iz kog vučeš lepe uspomene...pa još imaš i sa kim da razmeniš utiske :)

11. ona tamo živi, ne vuče me nešto da ponovo vidim taj grad, ali sam stvarno proveo neke lepe trenutke tamo...
    ne vredi pokušavati oživeti prošlost, tad je bilo lepo i uspomene čuvam, sad bi verovatno pokvario sećanja... ali jeste lepo setiti se :)

12. Dobro veče, patke!!! BUĆ!

13. Dobro veče Milka :)))

edit: nisam mogao da odolim, sorry :))))

14. Što bre Milka? Nešto sam propustio? :)

15. Bacih sad pogled na izbor za defku dana, opet me Dankan minira :P

16. Agi, Milka Canić... Dobro veče... :)

propade fora ko muda kroz pocepane šifonske gaće :))

17. Aaa... ispran mi je malo mozak danas. Zato metnuh jednog somića, slengić, nisam mogao maštovitije :) A fora je super, nego nisam u glavi odradio Milka Canić naglasak :)

18. možda bi bolje bilo da je Hostić, ali plus ionako...

19. Bem li ga, hostaći ih zovemo već neko vreme, a i širi se lagano :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.