Kvaksonska loža - Moćne patke

1. A kad si mislio otprilike?

Popodne, burazer i ja smo tu, cirka se pivdzana, prati se kladza, i tako to.... Sigurno mi znas i burazera, tako da smo svi nasi :)

2. Popodne, burazer i ja smo tu, cirka se pivdzana, prati se kladza, i tako to.... Sigurno mi znas i burazera, tako da smo svi nasi :)

Pa ajde natrčaću ali ako dođem u neko normalno vreme nazad u Beograd...nekad dođemo tamo negde oko ručka a nekad se toliko ubijemo u subotu da doputujemo tek uveče kasno...ako budem tu dolazim.
    Pa najverovatnije se znamo....videćemo a ako ne pa lagano ćemo se upoznati...to je makar najmanji problem :)

3. Des Marya...Evo ja baš krenuo na spavanje...dobro kupanje, pranje zuba i spvanje...nešto sam k'o drogiran

4. U principu, tu blejim svako nedeljno popodne, tako da me uvek mozes tu naci. A, volim i jutarnje pivo da cirnem u "Jelenku".

Pozdrav, Maro, procitaj postove sa prethodne 3 strane.

5. nešto sam k'o drogiran

mojne lažeš Đoni, vidi ga, šatro ko drogiran:)

6. aj đoni,polako snij!kaj ima prepričaj jezo:)

7. nešto sam k'o drogiran

Избаци к'о и +1 од мене.

8. У јееее, опет не могу да ухватим ни главу ни реп разговору. :)

9. Buksne, braco, pozdrav.
    Maro, nema prepricavanja, kritikovao sam te, procitaj pa odgovori.

10. aj,prepričajte mi.ja imam mix vino,rakijica,pivo.

11. И то што кажеш! Патке ја само да кажем да сам прочитао све што сте писали овамо на претходне две стране и могу рећи да капирам сваку реченицу. Посебно ово да није добар начин да се одбрани од њих, али је једини. Ако ме разумете лоло. А, и, они су бре сви скроз кул ликови гарантовано, само што им је ово спрдња, свако има свој вид забаве. Ми квачемо, они каче хаварије и то је то. Претерају наравно, ал' јбг. Ја то све схватам као спрдњу. :) И драго ми је да сте се сви вратили. Можемо од сутра да вратимо стару славу језера ;)

12. ли је једини. Ако ме разумете лоло. А, и, они су бре сви скроз кул ликови гарантовано, само што им је ово спрдња, свако има свој вид забаве. Ми квачемо, они каче хаварије и то је то. Претерају наравно, ал' јбг. Ја то све схватам као спрдњу

Sprdnja je ključna reč

13. ijaooo,vidim brusa sad,jeeeeeeeee!kaj bilo,daj recite,ne mogu sad ovako da prelistavam:(malo čukčuk.

14. Бућнуо сам сомића бај д уеј пре једно 20ак минута, престао сам да говорим то овде, да људи више не би кењали како је ова тема за лајковање. Мени је једино то засметало од свог њиховог хаварисања по нашој теми и нама. + сам видео једну ауторку да се жалила на неправедне банове на ктитор подфоруму, али нећу о томе сад.

15. kaj bilo,daj recite,ne mogu sad ovako da prelistavam

Ево ја ћу. Језивом се није свидео начин на који су се ауторке патке браниле од јебача, панданиста, арчера ил' шта су већ. Само то вам се замерало. Са моје стране донекле има подршку по том питању, али јбг, није постојао други начин да им се одговори од стране девојака сем тог! :)

16. Ал' сам се распис'о јебо те, мислиће људи да сам модулатор. Кваква

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.