U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Decki, uzivajte u zajebanciji...
Otisla spavati.
Laku noc svima.............................
Laku noć, Eli!!! Lepi snovi.
laku noć patkela:)
Poneo se potpuno tako. Nap'o njihovu temu....plaćam vops u Mlom Londonu, naravno...pa posle u birtiji kod mene u kraju...."Bajka"....Sve neko drveće okolo, milina.
KVAKu noć Ela....lepo spavaj
Kad god kažem laku noć na ovoj temi proleti mi kroz glavu misao "dosta patke za danas" :)))
retko kad izbacujem postere, pa sam napravio jedan nostalgični:)
A to se može tumačiti na razne načine :)
Romantično-Nostalgično-Voajerski...uvek plus na to :)
Jezivi, ja sam ceo post iskucala da bih objasnila upravo to, zasto sam radila nesto sto ne volim. Ali oke.........ako je lomaca, nek je lomaca.
Laku noc jos jednom, do sledeceg citanja.............................
bacih i ja jedan poster malopre... 12. u karijeri :)
Ella, gasi svetlo i spavaj! Sutra se rano ustaje :))))
NIje lomaca, Ella, nemam suvih drva :) Nadam se da shvatas da moji postovi ne govore protiv tebe, nego o tome da sam na tvojoj strani, ali se ne slazem sa metodom odbrane.
Dzoni, mogao bi u nedelju da svratis do Fice, a?
Ja sam danas bacio 86. poster. U početku sam se baš ložio na postere. Zato sam i došao ovde na Vukajliju. Koji sam posterdžija bio lololololo
Patke, ja odlazim na spavanje... da podsetim samo da je u subotu od 11h fudbal na Adi :)
Kvaku noć!!!
Veče, patke! :))
A kad si mislio otprilike?
Idem u subotu popdne u jedno selo, gde često pičim sa nekom ekipom i vraćam se u nedelju, ali ne znam kad u nedelju....
ja sam prvi postavio posle deset meseci... a bio sam na Vuki i kad nije bilo postera...
Pa Buksnetina i ja bi trebali da dođemo, mada ja mogu da opeglam fudbalicu i moram odmah da bežim jer putujem. Sutra ćemo se sve dogovoriti ovde.
Laku noć Agi....
Laku noć Agi, laku noć svima, idem da prostirem veš pa da spavam... sutra rano ustajem.
Laku noć vi koji idete. :)