Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Brate, nisam ni ja u sjajnoj situaciji, ali ne vidim kako se mozes isprazniti putem kucanja. Dodji lepo ti kod mene, pa da izudaras Tamu do besvesti, stres nestaje kao rukom odnesen :) Kad pomenu platu, ja cu valjda moju za oktobar da dobijem u maju, tad planiram odmor :)

EDIT:Ja da licim na Kim Kardasijan, ne bih kukao :)

2. pa da izudaras Tamu do besvesti,

hahaha, svirao sam i ja bubnjeve svojevremeno, imao neke ''Ringo Star'', belgijske:)
    ali sam zato imao oriđinal Zildjian kreš činelu, ej!

3. Ima li ovde nekog da dobija platu na vreme? :)

4. svirala i ja bubnjeve ,kod strica,još kao mala patka:)

5. Pretpostavio sam da si peglao, jer si jedini prepoznao Evans na onoj temi. Sto si batalio? Ringo Star je proizvodio " Peavey"

6. ja dobijam na vreme platu al sad necu dobiti 30% jer je moja skola bila 2 meseca u strajku sa casovima od 30 minuta...
    treba da organizujemo neki kvak bend :D

7. Moly, ako negde budem cekicao celu vecnost ispred klonje, hoces li ti na kraju izaci iz nje? :)

8. ma batalio davno, jbg, imali bend, zezali se, izdrkavali i to, sve dođe i prođe, nismo nikad shvatali preozbiljno projekat, da se tako duhovito izrazim, šatro srednja škola, zajebancija, štaš više:)
    a falš ringo star inače

9. ja nemam posao,nemam platu,mlatim se po seminarima-van faksa,jer radim i neformalno obrazovanje pored i jedino u našoj zemlji diplomate buduće koje imaju 6 knjiga za prijemni,a tek u toku studija da ne pričam za krdo knjiga i šta mi je u glavi- ne putuju van beograda.

10. I, sta ce biti od tog strajka? Ovi ponudili povecanje 2,5%, pa od oktobra jos 7,3%. Mislim, jadno...Buksno, bolje sto ne radis u prosveti :)

11. EDIT:Ja da licim na Kim Kardasijan, ne bih kukao :)

HAHAHAHAHAH!
    bio na onoj temi o poznatima?

12. Jezivi tesko posto sve moje drugarice umeju da piske same :DDDDDDDD

13. bio na onoj temi o poznatima?

Tad sam se zaljubio u tebe :) Kad si izbacio taj post, vristao sam od smeha pola sata.

E, jebi ga, Moly....Znaci, dzaba cu da cekam? :)

14. Rano si odustao, Buksno...I meni je tad bio dosao period da batalim, ali izdrzao sam.Eto, 23 godine lupetam :)
    Maro, ne daj se. Dokle god mozes da zivis nezaposlena, ne zaposljavaj se :)

15. ma,treba mi kinta,radim ja 5 stvari za hobi i interesovanja pored,ali od nečeg mora da se živi.

16. axaxaxxa poster pobedio! ah kako se samo milo smesi vidi se da je golema dobrica :D
    Jezivi jel to nick zbog cekanja po zenskim wc-ima? axaxaxaxaxaxaxaxax
    a za rezultate strajka nem' pojma nesto svi seru sad je strajk 'zamrznut' vatevr... imam jos 2 posla a i zivim sa roditeljima tako dA se nisam potresala al sam isla da se solidarisem sa kolegama :)

17. Naravno da je zbog toga nick, obozavam da se maskiram u vodokotlic :)

18. vodotečina,kolotečina,darkvud dab.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.