Kvaksonska loža - Moćne patke

1. marya ja cu od septembra imati privatni produzeni boravak za skolarce i planiramo dosta kreativnih radionica ,,mozda bi mogle nesto da dogovorimo:)
    jezivi znala sam da si to ti!!! :DDDDDD

2. Pozdravljam vas, odoh da radim nesto korisno, mora se odspavat' pred zoru. Uzdravlje!

3. marya ja cu od septembra imati privatni produzeni boravak za skolarce i planiramo dosta kreativnih radionica ,,mozda bi mogle nesto da dogovorimo:

zašto da ne,imam ionako višak energije:)

4. zivot si pise romani :D

5. nikad ne znaš.ja već imam za tri toma,što bi bivša cimerka rekla.

6. mozda zajedno krenemo da pisemo cetvrti :) odoh da bucnem somce pa buc u krevet imam da isprobam novu pidzamu na tufne :D

7. ja izbacila jednog skoro.može moli,javi se za radionice uvek.ja imam oko 15 pidžama,moja majka je manijak za pidžame.

8. žemske pidžame..................

9. snežin trip,ja volim spavaćice.

10. mah mah kvakcemo sutra! sad cu da vidim dal sam ocenila taj novi! mahnula bi i buhu al vidim da je zamisljen ! ' noc 'noc :)

11. heeh,tu je b.m.:)
    aj,moli,laku noć,lepo spij:)

12. Jutro, patke! Kvak! :))

13. Dobro jutro i od mene, patke! Dobro jutro, Pekky! He he, "Fabrika radosti" još uvek nema minus. Bravo za patke!

14. Dobro jutro Peki, dobro jutro Agi....
    Fabrika Radosti kida....
    Au još danas da izdržim i to je to....

15. Zaglavio sam se u liftu jutros.
    Do jaja. Zvao da ću zakasniti na posao, zapalio pljugu i uživao još 10 minuta, koliko im je trebalo da dođu i otvore ona vrata. Mogli su još 20 da sačekaju, taman sam se opustio :)

16. I ja se mučim da preguram petak. Motiviše me sutrašnji fudbal, Ada, Sunce, pivo, maloletnice, zajebancija, patke... jesam li pomenuo maloletnice?

17. Ha ha, Đoni... od toga se može sklepati i definicija :)

18. jesam li pomenuo maloletnice?

Pa, dobro, svako voli nešto svoje, mada ja nešto ne volim klinke. Nisu mi nešto ribe uopšte. Kad sam bio klinac voleo sam ih. Sada nešto žene počinju da mi budu lepe tek preko 25 a između 30 i 45 su mi idealne. Klinke...njah.....sitno to bre nešto i mnogo pravilno

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.