Kvaksonska loža - Moćne patke

1. A ne znam zašto kad je dobra

Johnny, ti to mene malo... a? :))

Ajde Drakula, dolazi bre više iz Sibira :)

2. 9. ми истиче. Ма нисам био при кредиту, а данас први па ми стигли килобајти за бесплатан нет. Па шта радите, бре? Шта има ново овде? Има ли нових чланова? Јел неко кењао по паткама? Видим, онај Онмитрикс се лајковао па попио банану.

3. Johnny, ti to mene malo... a? :))

A stani, na koju misliš sada sam se zajebunio?

4. 9. ми истиче. Ма нисам био при кредиту, а данас први па ми стигли килобајти за бесплатан нет. Па шта радите, бре? Шта има ново овде? Има ли нових чланова? Јел неко кењао по паткама? Видим, онај Онмитрикс се лајковао па попио банану.

Uf šta je sve bilo....surovo. Moraćemo da napravimo nekako neki istroijat pataka i da beležimo....
    Svašta je bilo. I napada i novih članova i banova i dobrih definicija i bleje ovde....ali baš svašta

5. Ma bezveze čitam nove defke redom i od jutros samo pičim pluseve. Pohvalim se ovde i posle dve sekunde naletim na tri govneta od defki, jedna je čak i ripovana... :)

6. Причај, шта чекаш! Долазио сам ја понекад али никако да провалим шта се дешава.

7. Pohvalim se ovde i posle dve sekunde naletim na tri govneta od defki, jedna je čak i ripovana... :)

A na to...pa klasika. Primetio sam da to ovde ide u talasima...

Причај, шта чекаш! Долазио сам ја понекад али никако да провалим шта се дешава.

Pa ne znam od kada si banovan, pa koji su novi članovi od tada....tu je jewđa, shanzamm, Pekki ima na prvoj strani koji su sve.
    Bilo nekih optužbi da se namerno lajkujemo i tako to, pa onda napad na jezero, koji je svako doživeo na svoj način a i reagovao na svoj način. Generalno gledano šta god da je bilo, jezero je tu, svi su tu...osim Staklene. Ona nestade.

8. staklene nema ni na Vuki, nešto se smorila...

9. staklene nema ni na Vuki, nešto se smorila...

Šteta što je nema. Baš je dobar lik Staklena....pa vratiće se.....
    Obično ljudi kad tako od negde zapale, vrate se sa dobrim idejama ili u ovom slučaju definicijama. Znači Staklena kad se vrati ima da pucaju defke. Ionaku su joj odlične a ove će da budu još bolje.

10. За Пекија и Шанзама знам. А ко нас је оптужио за намерно лајковање? Шта су модови рекли на то?

11. i ja volim njene defke... ali nema je od 26.
    jedva čekam da se vrati...

12. Jeste, dobar je autor. Ja sam sada bacio neku defku ali iznerviran baš zbog tog odgovora koji sam dobio na poslu a uvek kada napišem nešto iznerviran, ne ispadne dobro.

13. Kilov'o sam je....ali morao sam da je napišem da izbacim to iz sebe. Jednostavno najviše mrzim da čujem tu rečenicu kad pitam "A do kada to treba da završim?"......"Trebalo je još juče" aaaaaaaaaaaaaa

14. jbg, nisam stigao ni da je vidim... ja sam jednu takvu revoltiranu izbacio kad su nas napali. MOrao sam da je ubijem iako nije loše prolazila

15. Dadoh plus. :)

Gde ste, patkeeeeeeeee? :))

16. de si bre Ella, nema te odjutros :)

17. Ceo život samo to čekam - da napunim 20 godina staža pa da se ne plašim da mi dete neće imati para za završetak školovanja...
    Još mi 5 fali :)

18. Nisam ja Ella, bre. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.