Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ма опуштено, боље онда колима да идемо, да можемо да утичемо на време стизања гајби и то. лоло
Pa dobro Bux, ne moraš ti da pališ zbog mene nazad, ako ja budem morao. Nego kad ćemo da krenemo sutra tamo?
Naravno da nećeš u 11 ići, tada cenim da ćemo biti u svlačionici na travnjaku i skakutati, kao zagrevajući se da istrčimo na teren.
jebem ti petak, od jutros glavu ne dižem...
što su na poslu daveži, nego i privatno moram da uklopim... jedva sam stigao da odem na jutarnje pivo...
vidim da se i vi slično provodite :)
Кренемо око пола 10? Мораћу и ја после фудбала одма' да палим, имам много зајебан дан у суботу, цео дан се цимам нешто.
Хај нехај, жене! И човеци! Од јутрос катастрофично :( мрзим пос'о :(
Ma ja sam rođen zagrejan. Jedino moram cigaru da zapalim pre fudbalice. To je moje zagrevanje.
Može, 'oćemo u parku kod tvoje zgrade da se nađemo?
Des Džaf...svima posao ludara od jutros....pa da 1. April je. Vidim ja nešto nije normalno. Nego Bruce, šta je sa pačetom....kad će?
Ljudi, ja napisah juče, čini mi se, da igramo od 11h. Prošla subota je bila od 10h :)
Pozdrav, Brus!!! Šta se kod tebe dešava, osim posla?
prenela je gospođa devet dana termin... već smo svi na ivici nerava od čekanja... bojim se da ću smazati sve što sam još prošle subote kupio za meze :)
nadamo se svaki dan, naravno, ovde će odmah biti objava :)
prenela je gospođa devet dana termin... već smo svi na ivici nerava od čekanja... bojim se da ću smazati sve što sam još prošle subote kupio za meze :)
nadamo se svaki dan, naravno, ovde će odmah biti objava :)
Au ne mogu ni da zamislim koji je sve to trip....Drž' se i ostav' se mezeta......
E da napisao si...
Bux, oćemo onda oko 10 da se nađemo?
E da, pustih somče. Bruce već primetio :)
Video sam i ja. Još jedna keksualna......
Petak je :)
danas su nešto dobre defke... još nisam dao minus
mora da je sve smorio petak :)
urekoh... već treći nusmi zaredom...
A ne znam zašto kad je dobra
Квак, јебо те!
Des bre Arei...kad ti ističe više ona banana, nema te 1000 godina