Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Како се зове молим те ми реци?
ma,što volim te što se "razumeju" u pravopis,pa kad se raspišu...što onda ne stavi kvačice,il' ako nisi stavila,ispravi,kaj ima veze?
Kika ovde ima dobrih riba za razliku od one teme gde su svi muškarci (i Zmia, koja je dobra :)).
A i nemoj da se foliraš kad si često imao običaj da ideš na temu "Ko poslednji pobednik" koja se ne razlikuje puno od ove, sem što su ovde bolje ribe (tamo je staklena najbolja, treba da je dovučemo ovde :)) i jedina je tema je koja se zalaže za ono što ceo sajt želi: Čitanje definicija.
Mislim, ja nisam član pataka, nego pišem na temama koje su aktivne, tj. gde ima ljudi, a to su i Jebanje i Patke, a to i ti radiš samo na sebi svojstven način :) zato mislim da kao takvog (kralja jebanja) treba i patke da te prihvate i razumeju.
bio poster zajebancija na račun nove hrvatske reči, ona se našla nešto pogođena kako ja kritikujem druge, a ne vodim računa o pravopisu vlastitog jezika - pa uzela sebi za nalog da me poduči... a piše ijekavicu, koristi osisanu latinicu, piše prideve velikim slovom i, na sve to, pogrešno me citira...
Стаклена је овде већ дуго ;)
trebalo je da je zezaš-kaže se ljekavica,lololo
De ste ljudi...ej Zezatore dobra ti ova defka ovo je balkan...
Pa što je ne ostavi Bruce da se sprdamo sa njom
Šta se nerviraš, ma ko je jebe brus!? Pretpostavljam niko :)
daj da vidimo ko ima kvačice,lolololo.kvakčice!
Zezatore, nemoj da me razočaravaš sad. Ovo što si napisao, deluje kao post nekog čoveka koji traži devojke preko neta. Ne vređam te, samo ti kažem kako mi je ovo izgledalo.
A kako se zove BrusLi
http://vukajlija.com/recnik/autori/22574
garant je nečiji dupli, ali nema veze - ako nastavi da me juri po defkama tu ćemo se ćerati, postere ionako nešto ne gotivim :)
da, staklena je ovde odavno, trenutno je nema iz istog razloga iz kojeg ni ja dugo nisam dolazio...
Dadoh joj + na onaj let avionom, što jes, jes
ljudi,odoh na kratko.
И ја ћу мало да искулирам кајлију, изгубило је поенту и смисао. Само не знам кад да кренем лололо
ta joj je odlična, ali neću da dajem ni plus ni minus da ne "zakuhavam" odnose :) moja politika je jasna :)
hehehe...al negde ću da je potkačim kad me ne bude mrzelo, jer vidim da voli referate da piše, pa da se sprdamo
Kika, ne vređaš nego ne umeš da odgovoriš jer je sve što sam rekao tačno. Kako možeš da pišeš za nekoga da je gej jer piše na ovoj temi, a da nije gej tema gde po ceo dan jedan muškarac čita šta je drugi napisao o svojoj kiti i obrnuto. I opet ponavljam da ne prozivam nikoga jer povremeno napišem nešto tamo, ali ne pljujem ljude koji pišu na drugim temama. Znači ne kažem da je gej jedna ili druga tema, ok je zajebancija ali umerena, bez namernog vređanja.
Polako, Zezatore. Ne ubacuj mi reči u usta. Ja nikoga nisam vređao, niti sam bilo koga nazivao "Gej". Mene su tako nazivali.
Ok, onda sam pogrešno razumeo, izvini.