Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ja nikoga nisam vređao, niti sam bilo koga nazivao "Gej". Mene su tako nazivali.

Jel opet misliš na ono što sam ja napisao kad si celu noć pisao ovuda svašta?

2. Zezo, opusti se, već smo prevazišli tu priču... i mislim da smo, kolektivno, odreagovali odlično...

3. ljudi,daj da se ne vraćamo na gluposti.ne valja kad je napeta atmosfera u jezercetu:)))

4. Ne moraš da se izvinjavaš, Zezatore. Nije mene tu ništa naljutilo, samo sam hteo to da razjasnim. Ovo što ću sada reći Džoniju, može da bude nastavak onoga što sam tebi rekao.
    Džoni, mislim na to. Obojica znamo da ja nikoga nisam vređao. Spemovao jesam. Ja to svuda radim. Sve to što sam pisao svodilo se na "hajde da ovu temu pretvorimo u jebanje".

5. Nemoj ovde da se poklanjaš, Dankane. Ovde ima mnogo gejeva.

Ovo si ti napisao

6. Spemovao jesam. Ja to svuda radim. Sve to što sam pisao svodilo se na "hajde da ovu temu pretvorimo u jebanje".

Ja sam to i rekao.

ti pišeš samo na sebi svojstven način :) zato mislim da kao takvog (kralja jebanja) treba i patke da te prihvate i razumeju.

7. I ne samo to...mrzi me da ti tražim sada

8. I kako razjebavaš ovu temu i svršavaš po njoj a i koliki će nam biti čmarovi posle tebe....

9. Mene su tako nazivali.

Није нико рекао да си геј, него ти је Џони рекао да си Кика Гирл.

10. ako ćemo opet da krenemo da otperjam ja?svi znamo šta je bilo.ako možemo normalno da komuniciramo aj,ako ne zajebite.aj da se zezamo i da pričamo.nismo deca.

11. Бокте, опет неко арчење? :(

12. To je, već, bilo da bismo se smejali. Tu nisam nikoga hteo da prozivam, nego mi je bilo smešto to što mi se pojavila pred očima slika kako se neko prikrada iza Dankana dok se ovaj poklanja.

13. Кика, чему долазак на ову тему да би се расправљао? Спрдамо се овде и то је једина ствар због које је ова тема тако посећена. Има спрдње и има нормалног, озбиљног причања и то ти је то.

14. Ај' само искулирај Кика, па да наставе сви где су стали. Нема потребе за расправом.

15. Buksnetino, ako nisi dobro upućen, nema potrebe da se ubacuješ.

16. а таман сам дош'о да патканишем :(

17. Оће неко да усвоји џумарицу? Мала, црна, много слатка!

18. Šta je dođavola šumarica?

19. OOooooooo, jebem mu majku, Buksnetino. Ko je rekao da ja dolazim da bih se raspravljao???? Ja po svim temama spemujem. To što se svuda pojavi neko ko hoće da dokaže da sam ja prostačina, nije moj problem.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.