Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Vidim ja slika na monitoru više ne secka lolo
Danas sam saznao da sam u stvari belac, nakon sto sam skinuo cet'ri sloja stroke.
Pre tačno godinu dana sam napisao jedno govno i završilo je u plusu :)
Navukla sam muža na indijsku seriju :)
Čestitam Agi. :)
Cekamo njega na temi za jadanje :P ololol
Čekajući Godoa. :)
Danas cimer i ja skuvali pasulj. Zajebao vek!
Otkrila sam da postoji Slagalica na Fejsu. Mislim da sam najsrećnija osoba na svijetu.
Sad bih mogao da te oderem jednu partiju da me nisi izbacila iz friendova lolo.
Juce sam odro neku debilusu, imala je na kraju -5 poena.
Hocu da menjam faks, koliko sam srecna toliko sam i zabrinuta, al' jbg, krajnje je vreme. Setila se ja posle tri godine da hocu da se bavim crtanjem i dizajnom.
Juce sam odro neku debilusu, imala je na kraju -5 poena.
POšalji mi profil, poslaću ti rikvest sa naloga na kom igram, pa ćemo vidjet! -.-
razmilsi dobro! ja sam menjala, pa se vraćala..zato, razmilsli!
i razmisli o perspektivi posla koju bi imala sa dizajnom..da ne bacaš pare bezveze. lepo je kad čovek juri snoive, ali to je nešto što možeš i kao kurs da završiš, a da ipak ostaneš u sovjoj profesiji koja bi ti eventualno obezbedila egzistenciju. znam da je bedak kad ti neko ovako popuje i proserava se, ali ponekad je iskustvo majka;)
Joj, Liblet, ja sam na Uciteljskom, tesko cu time da obezbedim egzistenciju, a sa industrijskim dizajnom mozda i uspem nesto, nemam pojma. Razmisljam jos... A plan mi je da spremam ispite za Uciteljski sve dok ne vidim dal sam upala na budzet na Politehniku, u suprotnom necu ni upisivati.
Spavalice, Politehniku i Bgd-u ili...?
sa učiteljskim imaš sasvim solidnu perspektivu..imama dve drugarice učiteljice. plata 40 000 a radiš pet sati dnevno i još raspusti. pa šta ćeš više..to je stvarno fenomenalno. i još imaš vremena za još nešto, tipa da radiš honorarno dizajn i to. razmisli pa odluči:)
Forget, da y Beogradu.
Joj, evo sad mi i mama prica da nisam normalna i da ne fantaziram nego da sednem i ucim :D
Danas sam odlučila da ostanem u kući ceo dan, pošto sam juče pala u sneg i došla kući skroz mokra i promrzla. Danas grlim radijator ceoooo daaaaaaaaaan :)))
Jao, kako si swatka:*
ја скакао у снег целу ноћ пре пар дана и дошо мокар кући и пресвуко се и блејо , каки курац радијатори!
Ima li ičeg normalnog u tome što se neko hvali kako ume da zagrli radijator ili sam ja retardiran?